Elite Residence

Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

32537 vizualizari
Descriere

Elite Residence este un ansamblu rezidential ce a ajuns deja la cel de-al treilea imobil construit, amplasat in capat Pacurari, in proximitatea Complexului Era Shopping Park, la nici 200 ml de D.E.


Am gandit aceste apartamente in ideea satisfacerii nevoilor imobiliare ale familiilor ce doresc spatiu, confort si accesibilitate. Astfel, la cateva minute cu masina aveti la indemana diverse puncte de interes, centre comerciale, restaurante si acces facil catre centru si celelalte zone de interes ale Iasiului.


Elite Residence este cartierul rezidential cel mai potrivit pentru cei ce au un stil de viata activ, dar beneficiind de cel mai inalt confort, cu apartamente spatioase, parcari si acces usor la transportul in comun. Totul in cea mai deplina siguranta, accesul in cartierul rezidential fiind securizat cu bariera de acces.


Elite Residence raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra pentru standarde de viata ridicate. Standardul ridicat al finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor oferite, splendida vedere, transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada, oricand doresc, din atmosfera specifica unei metropole.


De ce sa alegeti Elite Residence?


Pentru ca va oferim posibilitatea de a locui intr-o zona sigura si "noua", dar totusi aproape de centrul modern al orasului. Infrastructura este complet noua (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, retea comunicatii, iluminat stradal etc.), finisajele interioare se pot personaliza dintr-o gama variata de solutii moderne, iar facilitatile oferite completeaza imaginea locuintei ideale.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66