Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Eco Bucium Residence - Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Eco Bucium Residence

În aceeași notă a "lucrului bine făcut" și în timpul impus unei execuții "ca la carte" am început cel de-al doilea bloc din Eco Bucium Residence.

Punem accent pe siguranța construcției și putem demonstra! Nu doar prin studii și experiență cât și prin feedback-ul clienților noștri !

Eco Bucium Residence reprezintă un ansamblu de blocuri cu regim de înălțime P + 3E, și se află amplasat în cea mai dezvoltată și dorită zonă rezidențială a Iașiului, respectiv zona Bucium, iar construcția este cu structură de rezistență pe cadre de beton. Într-un cadru natural ușor expoatat, fiind înconjurat doar de locuințe nou construite, aliniate la un standard apropiat de arhitectură. Apartamentele dispun de suprafețe generoase și compartimentări funcționale pliindu-se pe cerințele și exigențele familiilor tinere și cu un stil de viață activ și dinamic.

De aceea am creat apartamente cu 1, 2 și 3 camere, cu posibilitatea de a vi le preda fie cu un funcțional clasic decomandat, fie cu o modernă comprtimentare, de tip open space. Apartamentele de vânzare de la etaj dispun de balcoane generoase în timp ce la parter vă putem amenaja propria gradină cu acces din interiorul apartamentului.

Blocul 1 din acest ansamblu este finalizat și predat noilor locatari, racordat la toate utilitățile orașului (curent electric, gaz, apă curentă și canalizare), iar din luna aprilie 2018 am început construcția și rezervările pentru blocul al doilea, unde am diversificat varietatea de apartamente pentru a satisface nevoia unei game cât mai lărgite de clienți și unde vă dăm posibilitatea obținerii unor discounturi substanțiale în cazul achiziției din acest stadiu.

Predarea apartamentelor: 30 iunie 2018.

 

Vezi galeria foto

Vezi modul de achizitie

 


Apartament 1 camera Tip 1
Suprafata utila 27 mp , Balcon 6,25 mp
Pret Promotional 29.000 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 2 camere Tip 1
Suprafata utila 43,5 mp , Balcon 4,25 mp
Pret Promotional 39.500 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 3 camere
Suprafata utila 55 mp , Balcon 12,5 mp
Pret Promotional 57.000 Euro TVA 5% Inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 61142
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.