Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 143
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Eco Bucium Residence

Eco Bucium Residence

Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Apartamente cu 3 camere 70513 vizualizari
Descriere

In aceeasi nota a "lucrului bine facut" si in timpul impus unei executii "ca la carte" am inceput cel de-al doilea bloc din Eco Bucium Residence.

Punem accent pe siguranta constructiei si putem demonstra! Nu doar prin studii si experienta cat si prin feedback-ul clientilor nostri !

Eco Bucium Residence reprezinta un ansamblu de blocuri cu regim de inaltime P + 2E+ M, si se afla amplasat in cea mai dezvoltata si dorita zona rezidentiala a Iasiului, respectiv zona Bucium, iar constructia este cu structura de rezistenta pe cadre de beton.

Intr-un cadru natural usor expoatat, fiind inconjurat doar de locuinte nou construite, aliniate la un standard apropiat de arhitectura. Apartamentele dispun de suprafete generoase si compartimentari functionale pliindu-se pe cerintele si exigentele familiilor tinere si cu un stil de viata activ si dinamic.

De aceea am creat apartamente cu 1 si 2 camere, cu posibilitatea de a vi le preda fie cu un functional clasic decomandat, fie cu o moderna compartimentare, de tip open space. Apartamentele de vanzare de la etaj dispun de balcoane generoase in timp ce la parter va putem amenaja propria gradina cu acces din interiorul apartamentului.La cerere va putem livra si apartamente cu 3 camere prin unirea a doua apartamente cu o camera.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
58.000 Euro
Tipuri de apartamente
Apartment type icon Apartament 3 camere65mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2021

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66