Design Residence

Apartamente de vanzare zona CUG Iasi

Apartamente cu 1, 2, 3 camere 465 vizualizari
Descriere

Arhitectura moderna, calitatea materialelor si finisajelor contribuie la confortul si imaginea viitorilor locatari. Construit conform celor mai inalte standarde si situat in zona cu o calitate buna a aerului din imprejurimile Iasului, complexul rezidential Design Residence reprezinta alegerea ideala pentru persoanele care isi doresc fie un camin confortabil, fie o investitie sigura pentru viitor, cu cele mai moderne facilitati.

Amplasat in zona Cug, la 900m de Al. T. Neculai si cu toate facilitatile urbanistice la dispozitie, ansamblul rezidential Design Residence este format din 4 cladiri rezidentiale cu apartamente de vanzare si spatii comerciale multiple. Blocurile cu apartamente de vanzare totalizeaza 120 de unitati locative cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete intre 44 si 71mp, dispuse pe un regim de inaltime redus (D+P+3Et+M), configurate atent pentru a oferi un confort sporit si o compartimentare cat mai avantajoasa viitorilor locatari.

Intreg ansamblul rezidential este construit respectand cele mai inalte standarde de calitate si conform noilor coduri de proiectare. Structura de rezistenta este alcatuita din cadre de beton armat cu fundatii hidroizolate, iar zidaria este realizata din caramida, anvelopata la exterior cu termosistem de 10cm.

Fiecare apartament se preda dotat si amenajat la cheie cu finisaje de clasa superioara, cu placi ceramice/piatra naturala in bucatarii si bai, parchet in camere, usi interioare MDF/PVC la alegere, obiecte sanitare in baie, tamplarie pvc cu geam termopan si 3 randuri de sticla, iar agentul termic este produs de centrala termica proprie prin condensare cu radiatoare din aluminiu.

Complexul are curte proprie ingradita, cu acces controlat, totul gandit pentru siguranta locatarilor, a autvehiculelor parcare in interiorul complexului si a copiilor din parcul cu suprafata de 1000mp ce se va amenaja si intretine de catre dezvoltator.

Pentru a va schimba complet stilul de viata in bine este necesar doar sa va alegeti apartamentul preferat din lista de mai jos, iar in momentul de fata vanzarile au inceput de la pretul de 900 euro/mp pentru achizitia prin credit cu avansul minim impus de banca.

 

Termenul de mutare real la primele doua blocuri din acest complex este luna Mai 2020.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera tip 1
Apartament 1 camera tip 1
37.900 Euro
Apartament 2 camere Open Space
Apartament 2 camere Open Space
39.200 Euro
Apartament 2 camere Decomandat
Apartament 2 camere Decomandat
55.900 Euro
Apartament 3 camere Open Space
Apartament 3 camere Open Space
55.300 Euro
Apartament 3 camere Decomandat Tip 1
Apartament 3 camere Decomandat Tip 1
59.200 Euro
Apartament 3 camere Decomandat Tip 2
Apartament 3 camere Decomandat Tip 2
62.900 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2020

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66