Cuibul Verde Residence

Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

Apartamente cu 1,2,3 camere 9208 vizualizari
Descriere

In extremitatea cartierului Copou, mai exact Pe Soseaua Stefan cel Mare, la cca 3 min de zona Agronomiei a inceput constructia unui nou proiect rezidential, cu o abordare diferita ca si locatie si constructie ce se remarca ca si o oaza de liniste, aer curat si armonie la poalele padurii destinat celor ce pretuiesc buna vecinatate si natura, proiect denumit Cuibul Verde Residence.
   De ce Cuibul Verde? Pentru ca locatia in care se realizeaza constructia este inconjurata de dealuri impadurite si spatii verzi si pentru ca se incearca implementarea conceptului de "casa verde" activ sau "Eco Habitat", ceea ce va conferi viitorului locatar nu doar satisfactia protejarii mediului inconjurator ci si o economie de pana la 50% la facturile de intretinere.

      În vederea indeplinirii obiectivelor EcoHabitat, dezvoltatorul va îndeplini mai multe condiții esențiale:

·       - incadrarea complexului într-un habitat natural, unde s-a avut în vedere păstrarea elementelor de vegetație perenă.

·       - izolația imobilului se face cu materiale moderne, ce vor respecta cele mai dure cerințe ecologice, în vederea scăderii resurselor necesare pentru încălzirea și răcirea spațiilor de locuit.

·        -se vor monta centrale termice de ultimă generație, în condensare, ce vor avea consum redus de gaze naturale.

·       -pentru reducerea consumului de energie, se vor monta senzori de prezență și surse de iluminat culed pentru spațiile comune,

 

·       -pentru reducerea consumului de apă, constructorul va utila grupurile sanitare cu dozatoare cu dublă comandă și baterii monobloc.

 

-

 Primul bloc din acest nou proiect rezidential va propune 20 de apartamente de vanzare cu 1,2 si 3 camere cu suprafete intre 30 mp si 70 mp utili la care se adauga balcoane generoase de tip terasa.

Constructia este cu structura de rezistenta pe cadre de beton si respecta intru totul normativele legale in vigoare si impunerile autorizatiei de constructie in baza careia se realizeaza.

 

Dezvoltatorul proiectului este aceeasi companie care are în portofoliul său proiecte remarcabile: sediul Coriolan din Piața Mihai Eminescu, Tudor Center de pe Strada Ciurchi, Blocul Copou de pe Lascăr Catargi. Echipa de profesioniști instruiți la standarde europene și experiența de peste 20 de ani în construcții civile și industriale au fost argumente imrpotante în alegerea lor pentru construirea Cuibului Verde.

Frumusețea se vede din interior si din... exterior. Amplasarea si vecinatatile exclusiviste, designul modern, materialele de ultimă generație, culorile inspirat alese, definesc frumusețea exterioară si interioara a proiectului nostru.

      Construim pentru cei ce doresc un loc numit "acasa" si punem accent pe calitatea viitorilor locatari nu pe dinamica vanzarii.

Vezi modul de achizitie

Vezi galeria foto

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera
Apartament 1 camera
35.800 Euro
Apartament 2 camere Tip 1
Apartament 2 camere Tip 1
57.357 Euro
Apartament 2 camere Tip 2
Apartament 2 camere Tip 2
61.350 Euro
Apartament 2 camere Tip 3
Apartament 2 camere Tip 3
73.782 Euro
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
79.455 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Miron

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66