Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Cuibul Verde Residence - Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Cuibul Verde Residence

In extremitatea cartierului Copou, mai exact Pe Soseaua Stefan cel Mare, la cca 3 min de zona Agronomiei a inceput constructia unui nou proiect rezidential, cu o abordare diferita ca si locatie si constructie ce se remarca ca si o oaza de liniste, aer curat si armonie la poalele padurii destinat celor ce pretuiesc buna vecinatate si natura, proiect denumit Cuibul Verde Residence.
   De ce Cuibul Verde? Pentru ca locatia in care se realizeaza constructia este inconjurata de dealuri impadurite si spatii verzi si pentru ca se incearca implementarea conceptului de "casa verde" activ sau "Eco Habitat", ceea ce va conferi viitorului locatar nu doar satisfactia protejarii mediului inconjurator ci si o economie de pana la 50% la facturile de intretinere.

      În vederea indeplinirii obiectivelor EcoHabitat, dezvoltatorul va îndeplini mai multe condiții esențiale:

·       - incadrarea complexului într-un habitat natural, unde s-a avut în vedere păstrarea elementelor de vegetație perenă.

·       - izolația imobilului se face cu materiale moderne, ce vor respecta cele mai dure cerințe ecologice, în vederea scăderii resurselor necesare pentru încălzirea și răcirea spațiilor de locuit.

·        -se vor monta centrale termice de ultimă generație, în condensare, ce vor avea consum redus de gaze naturale.

·       -pentru reducerea consumului de energie, se vor monta senzori de prezență și surse de iluminat culed pentru spațiile comune,

 

·       -pentru reducerea consumului de apă, constructorul va utila grupurile sanitare cu dozatoare cu dublă comandă și baterii monobloc.

 

-

 Primul bloc din acest nou proiect rezidential va propune 20 de apartamente de vanzare cu 1,2 si 3 camere cu suprafete intre 30 mp si 70 mp utili la care se adauga balcoane generoase de tip terasa.

Constructia este cu structura de rezistenta pe cadre de beton si respecta intru totul normativele legale in vigoare si impunerile autorizatiei de constructie in baza careia se realizeaza.

 

Dezvoltatorul proiectului este aceeasi companie care are în portofoliul său proiecte remarcabile: sediul Coriolan din Piața Mihai Eminescu, Tudor Center de pe Strada Ciurchi, Blocul Copou de pe Lascăr Catargi. Echipa de profesioniști instruiți la standarde europene și experiența de peste 20 de ani în construcții civile și industriale au fost argumente imrpotante în alegerea lor pentru construirea Cuibului Verde.

Frumusețea se vede din interior si din... exterior. Amplasarea si vecinatatile exclusiviste, designul modern, materialele de ultimă generație, culorile inspirat alese, definesc frumusețea exterioară si interioara a proiectului nostru.

      Construim pentru cei ce doresc un loc numit "acasa" si punem accent pe calitatea viitorilor locatari nu pe dinamica vanzarii.

Vezi modul de achizitie

Vezi galeria foto


Apartament 1 camera
Suprafata utila 31,16 mp , Balcon 6,15 mp
Pret Promotional 35800 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 2 camere Tip 1
Suprafata utila 51,65 mp , Balcon 6,25 mp
Pret Promotional 57357 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 2 camere Tip 2
Suprafata utila 55,5 mp , Balcon 6,15 mp
Pret Promotional 61350 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 2 camere Tip 3
Suprafata utila 66,65 mp , Balcon 7,6 mp
Pret Promotional 73782 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 3 camere
Suprafata utila 69,1 mp , Balcon 6,35 mp
Pret Promotional 79455 Euro TVA 5% Inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 7663
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.