Cris Estate Tatarasi

Apartamente de vanzare zona Tatarasi Iasi

16693 vizualizari
Descriere

Va recomandam achizitia unui apartament nou, de tip decomandat, situat in "inima" cartierului Tatarasi, in apropierea intersectiei "Dispecer", intr-un proiect rezidential intitulat Cris Estate Tatarasi.

De ce recomandam si garantam Cris Estate?

Deoarece am vazut ce construieste si cum construieste in cele peste 200 de unitati locative livrate deja noilor proprietari din imobilele precedent construite in conceptul Cris Estate, in zonele Tatarasi si Bucium.

Deoarece cu toate ca nu se face rabat de la calitatea finisajelor, scopul nu este de a evidentia gresia, faianta sau parchetul montat ci celelalte doua aspecte absolut esentiale si imposibil de schimbat ulterior, in alegerea acelui loc denumit "acasa" si anume LOCATIA  (zona) si SPATIUL interior impletit perfect cu o compartimentare clasica si functionala.

Deoarece se adauga investitiei imobiliare un plus de valoare prin pozitie, arhitectura, siguranta constructiei, calitatea finisajelor si respectarea "la sange" a normativelor legale impuse de Inspectoratul in Constructii - toate acestea la un pret corect.

Proiectul Cris Estate Tatarasi este amplasat in zona Ciurchi si va confera posibilitatea de a locui intr-o zona linistita, cu multe spatii verzi si totusi foarte aproape de Centrul Iasului, la cca 1,5 km de Palas si la mai putin de 1 km de Campusul Studentesc si Facultatile din zona Tudor Vladimirescu.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66