Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Poitiers
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar
Valea Lupului

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Copou City Garden - Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Copou City Garden

Zona Copou, la 900 m de Aleea Sadoveanu (strada pe care este situată Facultatea de Agronomie) ia naștere un nou proiect rezidențial constituit din 2 blocuri tip vilă cu regim de înălțime P + 2 E, fiecare dintre ele având câte 5 apartamente noi de vânzare.

Proiectul imobiliar Copou City Garden se adresează clienților care vor să evadeze din aglomerația și tumultul urban și nu își propune să vândă celor ce pun ca și principala caracteristică pozitivă a viitorului cămin stația de transport în comun. Încercăm să mulțumim clienții care doresc liniștite și intimitate prin intermediul acestei locații privilegiate înconjurată de case noi, spații verzi și cu acces auto asfaltat.

Cele 10 noi apartamente de vânzare existente sunt cu 2 și 3 camere, au o compartimentare de tip decomandat și se remarcă prin împărțirea perfectă a spațiului interior generând astfel fiecărei încăperi spațiul necesar pentru a putea fi folosit decent de fiecare locatar.
Dispunerea apartamentelor este făcută astfel: parterul reprezintă defapt un apartament de 3 camere cu ieșire pe terasă și într-o grădiniță proprie iar la etaje avem câte 2 apartamente de 2 camere pe nivel.

Siguranța construcției este dată de fundația de beton armat de 2 m înălțime iar structura de rezistență este pe cadre și stâlpi de beton. Pereții exteriori și compartimentările sunt din cărămidă pe care se aplică stratul de tencuială mecanizată.

Apartamentele se predau "la cheie" în luna noiembrie 2017 cu toate dotările necesare și în conformitate cu zona în care se află situate.
 

Vezi galeria foto

Vezi modul de achizitie

 

 


Apartament 2 camere Tip 1
Suprafata utila 52,10 mp , Balcon 8,70 mp
Pret promotional 59.055 Euro cu TVA de 5% inclus
Apartament 2 camere Tip 2
Suprafata utila 52,60 mp , Balcon 2,60 mp
Pret Promotional 56.530 Euro TVA de 5% inclus
Apartament 3 camere
Suprafata utila 77,30 mp
Pret Promotional 81.165 Euro TVA 5% inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 7732
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.