Copou Garden Residence

Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

Apartamente cu 2, 3 camere 25876 vizualizari
Descriere

Copou Garden Residence reprezinta cel mai amplu ansamblu rezidential ce se construieste in zona rezidentiala Copou.

Daca in imobiliare, locatia reprezinta principalul factor in decizia de achizitie, atunci acest ansamblu rezidential cu siguranta porneste din start cu un avantaj major ce il ofera clientilor sai.

Mult mai mult decat un proiect imobiliar. O comunitate.

Copou Garden Residence reprezinta mai mult decat un simplu proiect imobiliar, acesta doreste sa dezvolte o comunitate moderna, realizata intr-o stransa relatie cu mediul inconjurator, unde fie ca esti la inceput de drum sau familia ta se extinde pas cu pas, acesta iti ofera beneficii unice pentru a face o investitie excelenta pe termen lung.

Spatii verzi si mobilier urban, facilitati noi in dezvoltarile imobiliare din Iasi.

Punctul forte de interes al intreg ansamblului rezidential, o reprezinta parcul central, amenajat complet, mobilat urban, cu locuri special destinate copiilor rezidenti, unde acestia se pot juca in voie, in deplina siguranta si intr-un mediu curat, iar parintii acestora in tot acest timp se pot relaxa fara grija acestora.

Spatii verzi amenajate cu plante si vegetatie ce asigura o peisagistica linistitoare, zone cu destinatie interactiva destinata copiilor, vor face ca locatarii intreg complexului imobiliar, sa beneficieze de confortul si lifestyle-ul asteptat si dorit. Apartamente noi de vanzare in Iasi, la cele mai inalte standarde de calitate.

Proiectul rezidential Copou Garden Residence este compus din 1120 de apartamente noi oferite spre vanzare, atent compartimentate, cu 1, 2 si 3 camere. Totodata ansamblul beneficiaza si de o galerie comerciala proprie, pentru ca tu, locatarul, sa fii aproape de orice conteaza in confortul si alegerile tale zilnice.

Cea mai mare parcare rezidentiala subterana ce se construieste in Iasi.

Proprietarii apartamentelor din Copou Garden Residence beneficiaza de 1250 de locuri de parcare, 1050 de locuri aflate in subteranul ansamblului si 200 de locuri de parcare supraterane in zona special amenajata din ansamblu.

Ansamblul rezidential Copou Garden Residence este compus din 7 blocuri cu doua tronsoane fiecare, ce au ca regim de inaltime S+P+10E.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz si sunt disponibile rute ce pot deservi deplasare in orice cartier a Iasi-ului

Aici gasesti facilitati deja incluse.

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului Mega Image, restaurante, farmacii, biserica, unitati scolare, gradinite, diverse spatii de agrement, acces facil catre toate punctele de interes maxim a orasului, etc.

Apartamentele de vanzare din Proiectul Rezidential Copou Garden Residence, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament cu 2 camere Tip A
Apartament cu 2 camere Tip A
75.115 Euro
Apartament cu 2 camere Tip B
Apartament cu 2 camere Tip B
93.300 Euro
Apartament cu 2 camere Tip C
Apartament cu 2 camere Tip C
105.210 Euro
Apartament cu 3 camere
Apartament cu 3 camere
126.200 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Florin Filip

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66