Copou Garden Residence

Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

Apartamente cu 2, 3 camere 15899 vizualizari
Descriere

Copou Garden Residence reprezinta cel mai amplu ansamblu rezidential ce se construieste in zona rezidentiala Copou.

Daca in imobiliare, locatia reprezinta principalul factor in decizia de achizitie, atunci acest ansamblu rezidential cu siguranta porneste din start cu un avantaj major ce il ofera clientilor sai.

Copou Garden Residence reprezinta mai mult decat un simplu proiect imobiliar, acesta doreste sa dezvolte o comunitate moderna, realizata intr-o stransa relatie cu mediul inconjurator, unde fie ca esti la inceput de drum sau familia ta se extinde pas cu pas, acesta iti ofera beneficii unice pentru a face o investitie excelenta pe termen lung.

Punctul forte de interes al intreg ansamblului rezidential, o reprezinta parcul central, amenajat complet, mobilat urban, cu locuri special destinate copiilor rezidenti, unde acestia se pot juca in voie, in deplina siguranta si intr-un mediu curat, iar parintii acestora in tot acest timp se pot relaxa fara grija acestora.

Spatii verzi amenajate cu plante si vegetatie ce asigura o peisagistica linistitoare, zone cu destinatie interactiva destinata copiilor, vor face ca locatarii intreg complexului imobiliar, sa beneficieze de confortul si lifestyle-ul asteptat si dorit.

Proiectul rezidential Copou Garden Residence este compus din 1120 de apartamente noi oferite spre vanzare, atent compartimentate, cu 1, 2 si 3 camere. Totodata ansamblul beneficiaza si de o galerie comerciala proprie, pentru ca tu, locatarul, sa fii aproape de orice conteaza in confortul si alegerile tale zilnice.

Proprietarii apartamentelor din Copou Garden Residence beneficiaza de 1250 de locuri de parcare, 1050 de locuri aflate in subteranul ansamblului si 200 de locuri de parcare supraterane in zona special amenajata din ansamblu.

Ansamblul rezidential Copou Garden Residence este compus din 7 blocuri cu doua tronsoane fiecare, ce au ca regim de inaltime S+P+10E.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz si sunt disponibile rute ce pot deservi deplasare in orice cartier a Iasi-ului

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului Mega Image, restaurante, farmacii, biserica, unitati scolare, gradinite, diverse spatii de agrement, acces facil catre toate punctele de interes maxim a orasului, etc.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Copou Garden Residence, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament cu 2 camere Tip A
Apartament cu 2 camere Tip A
63.910 Euro
Apartament cu 2 camere Tip B
Apartament cu 2 camere Tip B
79.510 Euro
Apartament cu 2 camere Tip C
Apartament cu 2 camere Tip C
87.580 Euro
Apartament cu 3 camere
Apartament cu 3 camere
103.908 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Florin Filip

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2022

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66