Copou Expo Residence

Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

14017 vizualizari
Descriere

Ce zona poate fi mai dorita, in Iasi, in afara de Copou? Imobilul este chiar vis-a-vis de Parcul Expozitiei, la doar un minut de o plimbare in cel mai mare si frumos parc din Iasi.

In liniste si aer curat. Respectam deja o traditie in a construi durabil, cu materiale premium si cu finisaje de top, avem constructori cu experienta pentru a construi un apartament la inaltimea asteptarilor tale.

Intreg ansamblul cuprinde un imobil, avand regim de inaltime P+3E+M, ce iti ofera 32 de apartamente, locuri de parcare, subterane si supraterane, locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, si spatii comerciale.

Apartamente perfecte pentru investitie

Blocul este aproape de Complexul studentesc Targusor Copou, in imediata apropiere de Universitatea “Al. I Cuza” si de Universitatea de Agronomie. Se inchiriaza imediat!

Siguranta cladirii si modalitatea de constructie:

Structura este pe cadre beton armat, pereti interiori si cei exteriori din caramida de cea mai buna calitate, intregul imobil este anvelopat cu termosistem de 10 cm, accesul in complex este securizat prin poarta de acces si videointerfon.  

Avantaje:

Pozitionarea excelenta a cladirii, in cea mai exclusivista zona din oras, calitatea incontestabila a materialelor si metodelor folosite in constructie si finisaje, ambianta unui mediu natural, relaxant si primitor, acces securizat in curte, siguranta si confort.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2020

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66