Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Poitiers
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar
Valea Lupului

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Condor Residence - Apartamente de vanzare zona CUG Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Condor Residence

Condor Residence este amplasat într-o zonă nouă, curată și aerisită a cartierului Nicolina, compusă în cea mai mare parte doar din imobile noi, zonă ce se află în continuă dezvoltare.

 

Acesta reprezintă ansamblu cu numărul șapte construit de dezvoltator, unde a dus experiența acumulată cu primele construcții la un nivel superior, adaptând și mai mult acest proiect la cerințele actuale ale pieței imobiliare din Iași.


Complexul rezidențial Condor Residence se desfășoară pe o suprafață de teren de aproximativ 2.500mp și este compus din 3 blocuri cu apartamente de vânzare, cu un regim de înălțime P + 3E, iar în total dispune de 60 unități locative cu 1 și 2 camere.


În ceea ce privește construcția, blocurile ce compun ansamblul rezidențial Condor Residence au o structură de rezistență compusă din cadre și grinzi din beton armat, iar compartimentările interioare sunt realizate cu ajutorul cărămizilor Porotherm de 25cm respectiv 11,5 cm. La exterior clădirile sunt anvelopate cu polistiren expandat de 10cm, iar ferestrele sunt confecționate din tâmplărie PVC și geam termopan "4 seasons".


Fiecare apartament se predă dotat și amenajat complet, cu finisaje de calitate și echipamente moderne, iar în funcție de stadiul construcției există și posibilitatea personalizării locuinței după placul cumpărătorului, în limita unui buget stabilit de comun acord cu dezvoltatorul.

 

Bonus! Fiecare apartament dispune și de o boxă la demisolul blocului, în proprietate, cu o suprafață de aproximativ 8mp.

 


Părțile comune ale imobilelor, casa scării și holurile blocurilor, sunt la fel de atent tratate și dispun de placări ceramice, balustrade de inox și spatii vitrate, iar accesul în imobile este restricționat și permis doar rezidenților.


Condor Residence
reușește să întrunească și chiar să depășească la anumite capitole multe dintre cerințele clienților aflați astăzi în căutarea unui apartament nou, și oferă pe lângă o poziționare excelentă în teren și o foarte bună funcționalitate a întregului ansamblu rezidențial, iar dacă la toate astea adăugăm un bun raport preț/calitate, o compartimentare ideală a spațiilor interioare, atenția oferită finisajelor, confortul și siguranța oferită rezidenților precum și prețurile promoționale ale apartamentelor aflate la vânzare, credem că, se va situa rapid printre cele mai căutate ansambluri din zona rezidențială a cartierului Nicolina.


 

Vezi galerie foto

Vezi modul de achizitie

 


 


Apartament 1 camera
Suprafata utila 22,50 mp
20.200 euro T.V.A. 5% inclus
Apartament 2 camere tip 1
Suprafata utila 49 mp , Balcon 3,5mp
38.200 euro T.V.A. 5% inclus
Apartament 2 camere tip 2
Suprafata utila 52 mp , Balcon 3,5mp
40.700 euro T.V.A. 5% inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 15093
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.