Concept Family

Apartamente de vanzare zona Galata Iasi

Apartamente cu 2,3 camere 28321 vizualizari
Descriere

Inter Imobiliare vă propune spre achiziție apartamente cu 2 și 3 camere în noul proiect rezidențial Concept Family situat în zona Galata la strada principală în apropiere de Lidl. Proiectul are 80 de apartamente de vânzare, finisate ultramodern cu două lifturi și parcări supra și subterane.
Blocul se construiește pe un teren cu o structură de calitate superioară rezultată din studiul geo, cu săpătură, fundații executate, radier general executat cu pernă compactată, hidroizolații la fundație, termiozolații pentru cota zero, cu arhitect, inginer de structură și project manager în permanență în șantier. Structură pe cadre lamelare și cărămidă Brikston.
Izolarea fonică dintre apartamente este conform standardelor europene; gresie, faianță în baie hol și bucătărie(importante din Italia); centrală termică și traseu pe fiecare calorifer în parte; obiecte sanitare de calitate superioară; tâmplărie PVC profil VEKA 7 camere, executate pe linie tehnologică automatizată; pereți interiori din cărămidă Brikston de 25 cm; iluminat pe casa scării cu senzorii de prezență; instalație electrică cupru brut cu siguranță diferențiale conform standardelor europene; tencuială (MP 75), două lifturi de ultima generație; Garanție 24 luni de la predarea apartamentului.

 

Vezi galeria foto
Vezi modul de achizitie 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartamente cu 2 camere Tip 1
Apartamente cu 2 camere Tip 1
47.270 Euro
Apartamente cu 2 camere Tip 2
Apartamente cu 2 camere Tip 2
56.500 Euro
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 3 camere
85.200 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Florin Filip

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66