Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

City View Residence - Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential City View Residence

City View Residence este un nou proiect imobiliar situat în cartierul Nicolina - CUG, amplasat la numai 500 m de Al. Tudor Neculai și 700 m de cea mai apropiată stație de transport în comun cu legături directe către celelate zone ale orașului: Podu Roș, Centru, Alexandru, Tătărași, Păcurari și chiar Bucium.

City View Residence este un complex rezidențial compus din 4 imobile cu regim de înălțime P + 2 EM, gândit cu stil și spirit practic, pentru un mod de viață relaxat și adaptat nevoilor tale! Pe fiecare etaj avem câte două noi apartamente: unul de 2 camere decomandate și unul de 3 camere, creind astfel impresia de intimitate și confort.

Fundalul remarcabil creat de cadrul natural și construcțiile noi din zona care delimitează complexul este completat de aspectul primitor al imobilelor și de funcționalitatea ireproșabilă atât a spațiilor individuale cât și a celor comune. Am gândit aceste locuințe având ca prioritate confortul, siguranța și satisafacția ta. Indiferent dacă sunteți un cuplu tânăr în căutarea unei locuințe noi accesibile ca preț, funcțională și modernă totodată, sau o familie cu copii pentru care spațiile de joacă și liniștea cartierului sunt primordiale, vom găsi întotdeauna apartamentul care să vă întâmpine cu căldura și firescul unui cămin. Indiferent de tipul de apartament pe care îl vei alege, City View Residence este locul în care vei petrece momente de calitate acasă!

Arhitectura și construcția.

City View Residence este un ansamblu rezidențial cu apartamente noi de vânzare, a cărui construcție a pornit de la principiul simplu de a-ți oferi un spațiu de locuire curat, simplu și eficient împărțit în care să nu simți nevoia de a renova în fiecare vară. Chiar dacă ești adeptul stilului de amenajare minimalist sau tradițional, aici vei găsi întotdeauna apartamentul în care să îți împlinești visele deoarece poți fi designerul propriei tale case!

Arhitectura imobilului respectă stilul local și regimul de înălțime al zonei și se încadrează perfect în peisajul noii părți rezidențiale a cartierului Nicolina. Stilul simplu, curat, aerisit și accentele naturale de culoare te vor convinge cu siguranță ca ansambul City View Residence a fost conceput ca un spațiu intim, familial și primitor. Acoperișul de tip șarpantă conferă construcției un aer de „casă” boemă, întreg proiectul având ca scop crearea unei mici comunități liniștite și armonioase. Simbioza dintre funcțional și estetic, precum și detaliile care completează fațada (balcoane deschise cu grilaj de fier forjat la nivelul tuturor încăperilor, cu posibilitate de jardiniere cu flori) ce conferă apartamentelor noastre un plus de șarm și spirit practic.
 

Apartament 2 camere
Suprafata utila 50 mp , Balcon 6 mp
Pret Promotional la plata cash 45000 Euro TVA 5% inclus
Apartament 3 camere
Suprafata utila 66 mp , Balcon 8 mp
Pret Promotional la plata cash 58000 Euro TVA 5% inclus

Oferte ale acestui proiect:

Apartament 2 camere Apartament 3 camere


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 6227
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.