City View Residence

Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

Apartamente cu 2,3 camere 6988 vizualizari
Descriere
City View Residence este un nou proiect imobiliar situat în cartierul Nicolina - CUG, amplasat la numai 500 m de Al. Tudor Neculai și 700 m de cea mai apropiată stație de transport în comun cu legături directe către celelate zone ale orașului: Podu Roș, Centru, Alexandru, Tătărași, Păcurari și chiar Bucium.
City View Residence este un complex rezidențial compus din 4 imobile cu regim de înălțime P + 2 EM, gândit cu stil și spirit practic, pentru un mod de viață relaxat și adaptat nevoilor tale! Pe fiecare etaj avem câte două noi apartamente: unul de 2 camere decomandate și unul de 3 camere, creind astfel impresia de intimitate și confort.
Fundalul remarcabil creat de cadrul natural și construcțiile noi din zona care delimitează complexul este completat de aspectul primitor al imobilelor și de funcționalitatea ireproșabilă atât a spațiilor individuale cât și a celor comune. Am gândit aceste locuințe având ca prioritate confortul, siguranța și satisafacția ta. Indiferent dacă sunteți un cuplu tânăr în căutarea unei locuințe noi accesibile ca preț, funcțională și modernă totodată, sau o familie cu copii pentru care spațiile de joacă și liniștea cartierului sunt primordiale, vom găsi întotdeauna apartamentul care să vă întâmpine cu căldura și firescul unui cămin. Indiferent de tipul de apartament pe care îl vei alege, City View Residence este locul în care vei petrece momente de calitate acasă!
Arhitectura și construcția.
City View Residence este un ansamblu rezidențial cu apartamente noi de vânzare, a cărui construcție a pornit de la principiul simplu de a-ți oferi un spațiu de locuire curat, simplu și eficient împărțit în care să nu simți nevoia de a renova în fiecare vară. Chiar dacă ești adeptul stilului de amenajare minimalist sau tradițional, aici vei găsi întotdeauna apartamentul în care să îți împlinești visele deoarece poți fi designerul propriei tale case!
Arhitectura imobilului respectă stilul local și regimul de înălțime al zonei și se încadrează perfect în peisajul noii părți rezidențiale a cartierului Nicolina. Stilul simplu, curat, aerisit și accentele naturale de culoare te vor convinge cu siguranță ca ansambul City View Residence a fost conceput ca un spațiu intim, familial și primitor. Acoperișul de tip șarpantă conferă construcției un aer de „casă” boemă, întreg proiectul având ca scop crearea unei mici comunități liniștite și armonioase. Simbioza dintre funcțional și estetic, precum și detaliile care completează fațada (balcoane deschise cu grilaj de fier forjat la nivelul tuturor încăperilor, cu posibilitate de jardiniere cu flori) ce conferă apartamentelor noastre un plus de șarm și spirit practic.  

Vezi modul de achizitie

Vezi galeria foto


vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere
Apartament 2 camere
45.000 Euro
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
58.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66