Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/page.php on line 48
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Cataleya Residence

Cataleya Residence

Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

24030 vizualizari
Descriere

Un proiect de amploare cu apartamente spatioase, accesibile, functionale si moderne, in zona Rezidential - Metropolitana si totusi urbanizata.

Acestea ar putea fi caracteristicile de baza ale apartamentelor de vanzare, ce compun cel mai mare complex residential din zona Bucium, Complex Cataleya Residence.

Complexul Cataleya Residence este compus din 13 blocuri cu regim de inaltime D+P+3E cu apartamente de 1, 2 si 3 camere cu suprafete si compartimentari diferite. Apartamentele de la parter dispun de gradina proprie. Fiecare locatar va avea posibilitatea de a detine propriul loc de parcare.

Pentru ca ne-am gandit la toate, amenajam spatii verzi si de agrement pentru adulti si locuri de joaca pentru copii.Constructiile se realizeaza dupa toate normativele legale in vigoare conform reglementarilor si impunerilor din autorizatia de constructie.

Cataleya Residence este gandit ca un concept mastermind - fiind nu doar un complex de locuinte, ci un loc unde placutul se armonizeaza perfect cu utilul si in acest sens vom pune la dispozitie:

- 7.500 mp de spatiu verde atent amenajat;- Minim 300 de copaci, ce ne dorim sa fie plantati de fiecare viitor proprietar, pentru o legatura mai puternica cu noul camin;- Supermarket;- Gradinita;- Loc de joaca amenajat pentru basketbal, handbal, footbal;- Pista pentru biciclete de jur - imprejurul complexului;- Alei pietonale iluminate;- Parcari supraterane amenjate;- Boxe amenajate la demisol cu uz comun;  - Acces retrictionat in cadrul complexului.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66