Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Bucium House - Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Bucium House

Este soluția ideală pentru familia dumneavoastră, deoarece îmbină perfect accesibilitatea dată de drumul asfaltat și accesul facil la rețeaua de mijloace de transport în comun cu aerisirea, frumosul și confortul unei zone rezidențiale dezvoltate, deoarece acest complex rezidențial se afla în Iași, în zona Bucium, în proximitatea Spitalului Socola și în vecinatatea celui mai luxos cartier de case dezvoltat în Iași - cartierul I. C. Brătianu.


Constructia blocurilor 2, 3 și 4 a inceput in 2017, cu locuri de parcare supraterane și subterane, astfel primele apartamente din blocul 2 vor fi predate în toamna anului 2018. Rezervarea, contractarea unui apartament din stadiu incipient de construcție vă oferă pe lângă posibilitatea unui discount și a alegerii finisajelor și posibilitatea personalizării compartimentării interioare creiând astfel o armonizare perfectă între frumos și funcțional conform viselor dumneavoastră cu privire la acel loc numit "ACASA".


Și pentru că suntem diferiți cu toții și ne diferă atât nevoile cât și bugetul am creat mai multe tipuri de apartamente, cu diferite suprafețe și la diferite prețuri însă toate au în comun siguranța dată de o construcție solidă conformă cu toate normativele legislative în vigoare, însă preferăm finisajele moderne atașate unor aspecte și compartimentări clasice, nerenunțând astfel la bucătărie închisă, la avantajul băii cu geam sau la utilitatea unui balcon fie că este deschis de tip terasă fie că este închis de tip logie.

 

În complexul rezidențial Bucium House apartamentele sunt bine dimensionate și compartimentate, funcționale, de tip decomandat, cu bucătărie închisă, cu suprafețe vitrate mari și luminoase și amenajate în totalitate: gresie, faianță, parchet, centrală termică prin condensare, obiecte sanitare și electrice, uși de interior de calitate, ușă metalică la exterior, tâmplărie P.V.C. cu geam tripan, balcoanele de tip logie, băi utilate, și predate la cheie.


 

Vezi galeria foto

Vezi modul de achizitie

 


Apartament 1 camera
Suprafata utila 31,5 mp
Pret 29500 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 2 camere
Suprafata utila 54 mp
Pret 48000Euro T.V.A. inclus
Apartament 3 camere Tip 1
Suprafata utila 67 mp
Pret 62500 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 3 camere Tip 2
Suprafata utila 67 mp
Pret 60000 Euro TVA 5% inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 25742
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.