Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Bucium Confort - Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Bucium Confort

Bucium Confort este un ansamblu rezidențial exclusivist, unic, plin de eleganță, amplasat în cartierul Bucium, într-o zonă ferită de zgomotul orașului dar în același timp în imediata apropiere a mijloacelor de transport în comun. Ansamblul oferă locuitorilor săi un pachet de servicii de cea mai bună calitate, concepute pentru a crea un mod de viață confortabil, sănătos și sigur.
 
Accesul în ansamblu este securizat, cu supraveghere video și pază permanentă, astfel copii noștri fiind mereu în siguranță iar părinții îi pot urmări mereu prin intermediul camerelor de supraveghere care se pot accesa din interiorul apartamentului.

Prin calitatea materialelor folosite, spațiile verzi, poziționarea bună, serviciile și arhitectura clădirilor, sa dat acestui proiect un design unic și o funcționalitate foarte bună.

Bucium Confort este un ansamblu rezidențial exclusivist format din 8 blocuri, locuri de parcare private, pentru construcție s-au folosit materiale de cea mai bună calitate, cărămidă Brikston, centrale individuale, polistiren Topterm, profile Veka, uși Maco și Pinum, lift modern, video interfon, cablu TV, internet, etc.

În cele 8 blocuri noi din cadrul Ansamblului Rezidențial sunt disponibile 6 tipuri de apartamente de vânzare, cu câte 1 și 2 camere, la cerere se pot face apartamente cu 3 sau 4 camere, astfel încât, cu siguranță vă veți regăsi confortul dorit.

Printre avantaje enumeram doar câteva, spații verzi de peste 8.000mp, loc de joacă pentru copii, locuri de parcare arhisuficiente, inclusiv pentru vizitatori, lift de ultimă generație, dotări și finisaje de calitate, structură beton armat și zidărie din cărămidă, casa scării, holurile comune și scările fiind placate cu granit de o calitate superioară, contorizarea utilităților făcându-se individual, toți contorii fiind în afara apartamentului pentru confortul locatarilor.

Vă invităm să ne treceți pragul, primele apartamente fiind deja finalizate. Achiziția se poate face cash, sau cu orice tip de credit imobiliar inclusiv credit Prima Casă.
 

Vezi galeria foto
Vezi modul de achizitie
 


Apartament 2 camere Tip 1
Suprafata utila 56.5mp total
58.000euro T.V.A. 5% Inclus
Apartament 2 camere Tip 2
Suprafata utila 63 mp total
63.000euro T.V.A. 5% Inclus
Apartament 2 camere Tip 3
Suprafata utila 61 mp
63000euro T.V.A. 5% Inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 18425
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.