Bucium Confort

Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Apartamente cu 2,3 camere 21667 vizualizari
Descriere

Bucium Confort este un ansamblu rezidential exclusivist, unic, plin de eleganta, amplasat in cartierul Bucium, intr-o zona ferita de zgomotul orasului dar in acelasi timp in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun. Ansamblul ofera locuitorilor sai un pachet de servicii de cea mai buna calitate, concepute pentru a crea un mod de viata confortabil, sanatos si sigur.


Accesul in ansamblu este securizat, cu supraveghere video si paza permanenta, astfel copii nostri fiind mereu in siguranta iar parintii ii pot urmari mereu prin intermediul camerelor de supraveghere care se pot accesa din interiorul apartamentului.


Prin calitatea materialelor folosite, spatiile verzi, pozitionarea buna, serviciile si arhitectura cladirilor, sa dat acestui proiect un design unic si o functionalitate foarte buna.


Bucium Confort este un ansamblu rezidential exclusivist format din 8 blocuri, locuri de parcare private, pentru constructie s-au folosit materiale de cea mai buna calitate, caramida Brikston, centrale individuale, polistiren Topterm, profile Veka, usi Maco si Pinum, lift modern, video interfon, cablu TV, internet, etc.


In cele 8 blocuri noi din cadrul Ansamblului Rezidential sunt disponibile 6 tipuri de apartamente de vanzare, cu cate 1 si 2 camere, la cerere se pot face apartamente cu 3 sau 4 camere, astfel incat, cu siguranta va veti regasi confortul dorit.


Printre avantaje enumeram doar cateva, spatii verzi de peste 8.000mp, loc de joaca pentru copii, locuri de parcare arhisuficiente, inclusiv pentru vizitatori, lift de ultima generatie, dotari si finisaje de calitate, structura beton armat si zidarie din caramida, casa scarii, holurile comune si scarile fiind placate cu granit de o calitate superioara, contorizarea utilitatilor facandu-se individual, toti contorii fiind in afara apartamentului pentru confortul locatarilor.


Va invitam sa ne treceti pragul, primele apartamente fiind deja finalizate. Achizitia lor, se poate face cash, sau cu orice tip de credit imobiliar inclusiv credit Prima Casa.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere, Tip B, B5
Apartament 2 camere, Tip B, B5
58.000 Euro
Apartament 2 camere, Tip A, B5
Apartament 2 camere, Tip A, B5
63.000 Euro
Apartament 2 camere, Tip A, B3
Apartament 2 camere, Tip A, B3
64.500 Euro
Apartament 3 camere, Tip C, B5
Apartament 3 camere, Tip C, B5
85.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alexandra Basiul

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66