Bucium Residence

Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Apartamente cu 1, 2 camere 72101 vizualizari
Descriere

In aceeasi nota a "lucrului bine facut" si in timpul impus unei executii "ca la carte" am inceput vanzarile in cel de-al treilea bloc din Bucium Residence.

Punem accent pe siguranta constructiei si putem demonstra! Nu doar prin studii si experienta cat si prin feedback-ul clientilor nostri !

Bucium Residence reprezinta un ansamblu de blocuri cu regim de inaltime P + 2E+ M, si se afla amplasat in cea mai dezvoltata si dorita zona rezidentiala a Iasiului, respectiv zona Bucium, iar constructia este cu structura de rezistenta pe cadre de beton.

Intr-un cadru natural usor expoatat, fiind inconjurat doar de locuinte nou construite, aliniate la un standard apropiat de arhitectura. Apartamentele dispun de suprafete generoase si compartimentari functionale pliindu-se pe cerintele si exigentele familiilor tinere si cu un stil de viata activ si dinamic.

De aceea am creat apartamente cu 1 si 2 camere, cu posibilitatea de a vi le preda fie cu un functional clasic decomandat, fie cu o moderna compartimentare, de tip open space. Apartamentele de vanzare de la etaj dispun de balcoane generoase in timp ce la parter va putem amenaja propria gradina cu acces din interiorul apartamentului.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera
Apartament 1 camera
43.000 Euro
Apartament 2 camere
Apartament 2 camere
62.500 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66