Bucium House

Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Apartamente cu 2, 3 camere 35543 vizualizari
Descriere

Este solutia ideala pentru familia dumneavoastra, deoarece imbina perfect accesibilitatea data de drumul asfaltat si accesul facil la reteaua de mijloace de transport in comun cu aerisirea, frumosul si confortul unei zone rezidentiale dezvoltate, deoarece acest complex rezidential se afla in Iasi, in zona Bucium, in proximitatea Spitalului Socola si in vecinatatea celui mai luxos cartier de case dezvoltat in Iasi - cartierul I. C. Bratianu.

Am inceput rezervarile pentru apartamentele din cel de-al treilea bloc al complexului Bucium House in care va puteti muta in luna martie 2020. Rezervarea si contractarea unui apartament din stadiu incipient de constructie va ofera pe langa posibilitatea unui discount si a alegerii finisajelor, si posibilitatea personalizarii compartimentarii interioare creionand astfel o armonizare perfecta intre frumos si functional conform nevoilor dumneavoastra cu privire la acel loc numit "ACASA".Si pentru ca suntem diferiti cu totii si ne difera atat nevoile cat si bugetul am creat mai multe tipuri de apartamente, cu diferite suprafete si la diferite preturi insa toate au in comun siguranta data de o constructie solida conforma cu toate normativele legislative in vigoare, insa preferam finisajele moderne atasate unor aspecte si compartimentari clasice, nerenuntand astfel la bucatarie inchisa, la avantajul baii cu geam sau la utilitatea unui balcon fie ca este deschis de tip terasa fie ca este inchis de tip logie.

In complexul rezidential Bucium House apartamentele sunt bine dimensionate si compartimentate, functionale, de tip decomandat, cu bucatarie inchisa, cu suprafete vitrate mari si luminoase si amenajate in totalitate: gresie, faianta, parchet, centrala termica prin condensare, obiecte sanitare si electrice, usi de interior de calitate, usa metalica la exterior, tamplarie P.V.C. cu geam tripan, balcoanele de tip logie, bai utilate, si predate la cheie.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere
Apartament 2 camere
62.500 Euro
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
76.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2021

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66