Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Poitiers
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar
Valea Lupului

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Bohemia Residence 2 - Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Bohemia Residence 2

Acest proiect imobiliar are la bază potențialul financiar dar și experiența unui dezvoltator activ pe piața imobiliară ieșeană atât în construcția de case și vile cât și în construcția de complexe rezidențiale de apartamente noi. Bohemia Residence 2 vă propune 5 imobile cu regim de înălțime P+2E, cu câte 2 apartamente pe fiecare etaj, din care primele 3 blocuri se predau la cheie în august 2017, iar următoarele doua imobile se vor preda in primavara anului 2018.

Accesibilitate și funcționalitate la un preț corect - aceasta ar fi definiția acestui proiect imobiliar cu acces asfaltat amplasat în proximitatea Centrului Comercial Era Shopping Park.

Apartamentele noi la vânzare din Bohemia Residence 2 au ca și idee de pornire satisfacerea nevoii cumpărătorilor de un spațiu bine definit și compartimentat cu încăperi separate, spațioase și luminoase, cu bucătărie mare, pătrată și baie cu geam de aerisire.

Fiecare apartament dispune de o suprafață de 72 mp regăsită în cele 3 camere cu 2 balcoane și se predau la cheie cu finisaje premium, alese cu bun gust și construite cu responsabilitate.

Și pentru că ne-am gândit la acoperirea câtor mai multe nevoi ale clientului vă punem la dispoziție o boxa și loc de parcare incluse în preț.

 

Vezi galeria foto

Vezi modul de achizitie

  


Apartament 3 camere Tip 1
Suprafata utila 64 mp , Balcon 6 mp
Pret 59.000 Euro T.V.A. inclus

Oferte ale acestui proiect:

Apartament 3 camere Tip 1


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 18060
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.