Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Boheme Rezidence 3 - Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Boheme Rezidence 3

Apartamente finalizate si intabulate. Ultimele unitati disponibile!

 

Un apartament în acest complex vă oferă o locuinţă ideală din punct de vedere al confortului, al întreţinerii şi al costurilor de achiziţie pe care o casă nouă le-ar presupune.

 

Boheme Residence 3 oferă intimitate, siguranţă şi confort, aderând cu uşurinţă la statutul de casă care îţi îndeplineşte toate visele. Arhitectura cochetă, combinând liniile moderne cu clasicul, oferă o atmosferă caldă, primitoare şi binevoitoare. Ansamblul este construit într-o zonă liniştită, departe de tumultul oraşului, dar totuşi aproape de zona centrală; este un loc unde mereu "îţi poţi încărca bateriile" în liniştea naturii, fiind situat totuşi, în acelaşi timp, nu departe de oraş. 

 

Imobilul este situat langa bulevardul Bucium, la 100metri de statia de transport in comun, accesul catre centrul orasului este facil, in zona exista magazine, farmacii, de asemenea o scoala primara si 2 gradinite.

 

Proiectul cuprinde 1 imobil, având regim de înălţime S+P+4E, ce îţi oferă 62 de apartamente, 64 de locuri de parcare, subterane şi supraterane, inclusiv 17 boxe pentru depozitare, lifturi ultramoderne Schindler. Construcţia este pe structură de cadre din beton armat, iar grosimea pereţilor interiori şi exteriori este de 30 cm, aceştia fiind realizaţi exclusiv din cărămidă.

 

Vezi galeria foto
Vezi modul de achizitieApartament 2 camere
Suprafata utila 44 mp , Balcon 10mp
51.000 euro T.V.A. 5% inclus

Oferte ale acestui proiect:

Apartament 2 camere


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 85086
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.