Boheme Rezidence 3

Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Apartamente cu 2 camere 86468 vizualizari
Descriere

Apartamente finalizate si intabulate. Ultimele unitati disponibile!

 

Un apartament în acest complex vă oferă o locuinţă ideală din punct de vedere al confortului, al întreţinerii şi al costurilor de achiziţie pe care o casă nouă le-ar presupune.

 

Boheme Residence 3 oferă intimitate, siguranţă şi confort, aderând cu uşurinţă la statutul de casă care îţi îndeplineşte toate visele. Arhitectura cochetă, combinând liniile moderne cu clasicul, oferă o atmosferă caldă, primitoare şi binevoitoare. Ansamblul este construit într-o zonă liniştită, departe de tumultul oraşului, dar totuşi aproape de zona centrală; este un loc unde mereu "îţi poţi încărca bateriile" în liniştea naturii, fiind situat totuşi, în acelaşi timp, nu departe de oraş. 

 

Imobilul este situat langa bulevardul Bucium, la 100metri de statia de transport in comun, accesul catre centrul orasului este facil, in zona exista magazine, farmacii, de asemenea o scoala primara si 2 gradinite.

 

Proiectul cuprinde 1 imobil, având regim de înălţime S+P+4E, ce îţi oferă 62 de apartamente, 64 de locuri de parcare, subterane şi supraterane, inclusiv 17 boxe pentru depozitare, lifturi ultramoderne Schindler. Construcţia este pe structură de cadre din beton armat, iar grosimea pereţilor interiori şi exteriori este de 30 cm, aceştia fiind realizaţi exclusiv din cărămidă.

 

Vezi galeria foto
Vezi modul de achizitie


vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere
Apartament 2 camere
51.000 Euro
Tipuri de apartamente
Apartment type icon Apartament 2 camere44 mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Miron

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66