Apartamente zona Cug

Apartamente de vanzare zona CUG Iasi

6793 vizualizari
Descriere

Apartamente zona Cug este complexul rezidential cu cea mai buna pozitionare din aria respectiva, avand acces facil si imediat catre toate facilitatile orasului, fiind situat in imediata apropiere a statiilor de tramvai si autobuze ale companiei publice de transport in comun. Complexul cuprinde apartamente cu 1, 2 si 3 camere, proiectate astfel incat spatiul locativ sa ofere un confort optim.


Blocurile sunt construite pe cadre din beton armat cu zidarie din caramida atat la exterior cat si la interior, iar termosistemul exterior aplicat are o grosime de 10cm. Fiecare bloc dispune de doua lift-uri de ultima generatie iar casa scarii este placata cu marmura. Deasemenea sunt puse la dispozitie locuri de parcare atat exterioare cat si la demisolul blocurilor.


Dezvoltatorul ofera cumparatorilor posibilitatea de a alege finisajele apartamentelor dintr-o gama variata de modele si culori de placi ceramice, parchet laminat si usi de interior din lemn masiv, iar echiparea bailor se face tot in functie de preferintele fiecaruia. Confortul termic este asigurat in fiecare apartament de centrala termica prin condensare cu incalzire prin pardoseala.


Preturile apartamentelor pornesc de la 860euro/mp cu T.V.A. 5% inclus pentru plata cash, iar ca modalitate de plata se accepta inclusiv credit Prima Casa.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66