Apartamente Popas Pacurari

Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Apartamente cu 2, 3 camere 5478 vizualizari
Descriere

    In prelungirea cartierului Pacurari, intre rondul Proges si complexul Era Shopping Park se afla cea mai dezvoltata zona Rezidentiala a Iasilui, zona Popas Pacurari. Acest nou amplasament metropolitan se remarca printr-o sistematizare calculata si controlata a strazilor dupa un plan urbanistic al primariei, prin racordarea la toate utilitatile orasului, prin strazi asfaltate si mai nou cu statii de transport in comun ce fac legatura cu zona centrala a Iasului si mai ales printr-o continua dezvoltare imobiliara prin construirea de imobile colective si individuale cu arhitecturi moderne si de bun gust.


Pornit de la premiza ca cea mai buna reclama este multumirea propriilor clienti, am conceput un proiect imobiliar in zona Popas Pacurari la 500 m de Drumul European, avand la baza cerintele clientilor ce au achizitionat imobile in complexele noastre construite anterior si deja locuite.

Gandindu-ne la satisfacerea nevoilor unei familii tinere si dinamice, am luat in calcul pe langa calitatea si siguranta constructiei, pe langa finisarea apartamentelor la o calitate superioara, si o compartimentare ergonomica si functionala pentru a va simti "acasa". Astfel apartamentele noastre au dormitoare patrate de peste 12 mp fiecare, bucatarie inchisa de cca 10 mp cu iesire pe balcon, baie cu geam de aerisire si living spatios si aerisit.Ideea de baza construirii acestor apartamente a fost : luminozitate, confort si functionalitate.

Locul de parcare este intabulat si aferent fiecarui imobil.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere
Apartament 2 camere
45.000 Euro
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
59.900 Euro
Apartament 2 camere tip 1
Apartament 2 camere tip 1
35.000 Euro
Apartament 2 camere Tip 2
Apartament 2 camere Tip 2
43.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66