Apartamente Popas Pacurari

Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Apartamente cu 2, 1 camere 7703 vizualizari
Descriere

    In prelungirea cartierului Pacurari, intre Restaurantul Popas Pacurari si complexul Era Shopping Park va propunem apartamente noi intr-un nou proiect imobiliar amplasat la cca 600 m de Drumul European, cu acces pe strada asfaltata.

Zona Popas Pacurari se remarca printr-o sistematizare calculata si controlata a strazilor dupa un plan urbanistic al primariei, prin racordarea la toate utilitatile orasului, prin strazi asfaltate si mai nou cu statii de transport in comun ce fac legatura cu zona centrala a Iasului si mai ales printr-o continua dezvoltare imobiliara prin construirea de imobile colective si individuale cu arhitecturi moderne si de bun gust.

Gandindu-ne la satisfacerea nevoilor unei familii tinere si dinamice, am luat in calcul pe langa calitatea si siguranta constructiei, pe langa finisarea apartamentelor la o calitate superioara, si o compartimentare ergonomica si functionala pentru a va simti "acasa". Astfel apartamentele noastre au dormitoare patrate de peste 12 mp fiecare, bucatarie inchisa, baie cu geam de aerisire si living spatios si aerisit.Ideea de baza construirii acestor apartamente a fost : luminozitate, confort si functionalitate.

Locul de parcare este intabulat si aferent fiecarui imobil.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere
Apartament 2 camere
48.500 Euro
Apartament 1 camera
Apartament 1 camera
34.000 Euro
Apartament 2 camere tip 3
Apartament 2 camere tip 3
58.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2020

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66