Ansamblul rezidential Contemporan

Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Apartamente cu 1, 2, 3 camere 26222 vizualizari
Descriere

Ansamblul rezidential Contemporan reprezinta unul dintre proiectele imobiliare noi, ce se dezvolta in Iasi, care beneficiaza de o pozitionare excelenta, fiind amplasat in zona Pacurari in imediata vecinatate a complexului comercial Kaufland, la doar 500m de statiile pentru mijloace de transport in comun.

Utilitatea si luminozitatea apartamentelor, sporesc confortul fiecarei locuinte.

Compartimentarea excelenta a apartamentelor noi din ansamblul rezitential Contemporan, impreuna cu ferestrele largi de care beneficiaza, ofera un confort locativ deosebit, viitorilor locatari ai complexului.

Diversitatea tipurilor de apartamente din complex, functionalitatea mixta a cartierului prin zona de locuinte, galeria comerciala, scoala si gradinita privata, reprezinta punctul forte al ansamblului rezidential Contemporan.

Apartamente noi de vanzare, de diferite tipuri si suprafete.

Complexul cuprinde imobile cu apartamente de vanzare, cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 37 si 72mp, desfasurate pe un regim de inaltime mixt, iar la exteriorul cladirilor sunt disponibile numeroase locuri de parcare, alei pietonale si zone verzi.

Blocurile sunt construite pe cadre si grinzi din beton armat iar compartimentarile interioare si zidaria exterioara sunt realizate din caramida Porotherm. Termosistemul exterior realizat din vata bazaltica, are grosimea de 10cm si este imbracat in tencuiala decorativa siliconata.

Noii locatarii beneficiaza de acces facil si rapid catre toate punctele de interes major, catre centrele comerciale, si nu in ultimul rand, catre mijloacele de transport in comun spre toate directiile orasului.

Proiectul rezidential pune la dispozitia clientilor mai multe variante de apartamente, pentru ca alegerile sa fie in acord perfect cu nevoile acestora. Ansamblul rezidential Contemporan este compus din 29 blocuri, ce au ca regim de inaltime D+P+4E.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz si sunt disponibile rute ce pot deservi deplasarea in orice cartier a Iasi-ului.

Un veritabil parc, dedicat exclusiv locatarilor.

In ansamblul residential Contemporan sunt disponibile peste 4.000mp de spatii verzi, amenajate peisagistic, ce compun un veritabil parc destinat celor ce locuiesc in complex, precum si 2500 de locuri de parcare amenajate ce vor desevi intreg ansamblul rezidential.

Toate facilitatile sunt in imediata vecinatate a ansamblului rezidential.

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului Kaufland, Galeria Comerciala Era Shopping Park, Metro, restaurante, farmacii, biserica, unitati scolare, gradinite, diverse spatii de agrement, statii peco, statii de transport in comun, precum si acces facil catre toate punctele de interes maxim a orasului, etc.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Contemporan, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera Tip 2
Apartament 1 camera Tip 2
66.272 Euro
Apartament 1 camera Tip 1
Apartament 1 camera Tip 1
70.200 Euro
Apartament 2 camere Tip 2
Apartament 2 camere Tip 2
83.058 Euro
Apartament 2 camere Tip 3
Apartament 2 camere Tip 3
84.475 Euro
Apartament 2 camere Tip 4
Apartament 2 camere Tip 4
87.091 Euro
Apartament 2 camere Tip 5
Apartament 2 camere Tip 5
90.099 Euro
Apartament 2 camere Tip 6
Apartament 2 camere Tip 6
93.195 Euro
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
116.500 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66