Ambience Apartments 3

Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Apartamente cu 1, 2 camere 4617 vizualizari
Descriere
Imbinand perfect stilul de viata distins si modern, Ambience Apartments doreste a fi proiectul rezidential ce cuprinde locuinte moderne, special concepute si amenajate pentru a va oferi functionalitatea mult dorita, fiind situat in noua zona rezidentiala a cartierului Pacurari, in imediata apropiere complexului comercial Era Shopping Park.
Cu o vasta experienta in domeniu, dezvoltatorul imobiliar acestui concept a livrat pana acum peste 150 de locuinte pe piata ieseana si continua, firesc, cu o continua crestere si imbunatatire a nivelului de confort si calitate locativa a apartamentelor oferite.
Acest ansamblu rezidential ofera spre vanzare 48 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 42 si 67mp dispuse pe un regim de inaltime P+2E+M, iar pe terenul blocului se amenajeaza 72 de locuri de parcare din care 48 se dau in proprietate impreuna cu apartamentele ce urmeaza a fi achizitionate.
Apartamentele dispun de finisaje de calitate, sunt contorizate separat si sunt echipate cu: centrala termica proprie prin condensare si calorifere, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare anti-efractie, tamplarie P.V.C. cu 6 camere si geam termopan tripan, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare in baie. In ceea ce priveste construcia in sine, blocul are o structura pe cadre si grinzi din beton armat, iar compartimentarile interioare sunt executate cu ajutorul caramizilor Porotherm.
Construit integral cu materiale si finisaje moderne de calitate, Ambience Apartments va ofera siguranta si armonia unui camin de familie fericit, propunand astfel o abordare imbunatatita asupra standardelor locative actuale din Iasi.
vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera decomandat - loc parcare inclus
Apartament 1 camera decomandat - loc parcare inclus
30.000 Euro
Apartament 1 camera decomandat 42mp
Apartament 1 camera decomandat 42mp
35.200 Euro
Apartament 2 camere - 800 euro/mp
Apartament 2 camere - 800 euro/mp
42.400 Euro
Apartament 2 camere - etaj intermediar - 800 euro/mp
Apartament 2 camere - etaj intermediar - 800 euro/mp
48.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66