Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Ambience Apartments 3 - Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Ambience Apartments 3


Imbinand perfect stilul de viata distins si modern, Ambience Apartments doreste a fi proiectul rezidential ce cuprinde locuinte moderne, special concepute si amenajate pentru a va oferi functionalitatea mult dorita, fiind situat in noua zona rezidentiala a cartierului Pacurari, in imediata apropiere complexului comercial Era Shopping Park.

Cu o vasta experienta in domeniu, dezvoltatorul acestui concept a livrat pana acum peste 130 de locuinte pe piata ieseana si continua, firesc, cu o continua crestere si imbunatatire a nivelului de confort si calitate locativa a apartamentelor oferite.

Acest ansamblu rezidential ofera spre vânzare 48 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse între 42 si 67mp dispuse pe un regim de inaltime P+2E+M, iar pe terenul blocului se amenajeaza 72 de locuri de parcare din care 48 se dau in proprietate impreuna cu apartamentele ce urmeaza a fi achizitionate.

Apartamentele dispun de finisaje de calitate, sunt contorizate separat si sunt echipate cu:  centrala termica proprie prin condensare si calorifere, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare anti-efractie, tamplărie PVC cu 6 camere și geam termopan tripan, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare in baie. In ceea ce priveste construcia in sine, blocul are o structura pe cadre si grinzi din beton armat, iar compartimentarile interioare sunt executate cu ajutorul caramizilor Porotherm.

Construit integral cu materiale si finisaje moderne de calitate, Ambience Apartments va ofera siguranta si armonia unui camin de familie fericit, propunand astfel o abordare imbunatatita asupra standardelor locative actuale din Iasi.
Apartament 1 camera
Suprafata utila 35mp , Balcon 7,30mp
Pret promotional 29.900 euro T.V.A. 5% inclus
Apartament 2 camere tip 1
Suprafata utila 46,05mp , Balcon 7,30mp
Pret promotional 41.500 euro TVA 5% inclus
Apartament 2 camere tip 2
Suprafata utila 51mp , Balcon 7,30mp
Pret promotional 43.800 euro T.V.A. 5% inclus
Apartament 3 camere
Suprafata utila 60 , Balcon 7
50.900 euro TVA 5% inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 1960
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.