Ambience Apartments

Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

37549 vizualizari
Descriere

Am început rezervările pentru al patrulea bloc din ansamblul rezidențial Ambience Apartments, cu o nouă locație și modele noi de apartamente.
Îmbinând perfect stilul de viață distins și modern, Ambience Apartments dorește a fi proiectul rezidențial ce cuprinde 20 de apartamente moderne, cu  2 și 3 camere, special concepute și amenajate pentru a vă oferi funcționalitatea mult dorită, fiind situat în noua zona rezidențială a cartierului Păcurari, în imediata apropiere complexului comercial Era Shopping Park.


Ambience Apartments este un concept bazat pe siguranță, calitate și încredere. Este locul pe care îl poți numi ACASĂ, iar locul de parcare inclus, spațiul verde din jurul blocului și amenajarea locului de joacă pentru copii susțin această afirmație. Poziționarea ansamblului și împrejurimile asigură o iluminare naturală permanentă și o atmosferă plăcută în apartamente. Acestea dispun de terase largi care, datorită ferestrelor mari, devin extensia spațiului de locuit.


Construit integral cu materiale și finisaje moderne de calitate, Ambience Apartments vă oferă siguranță și armonia unui cămin de familie fericit, propunând astfel o abordare îmbunătățită asupra standardelor locative actuale din Iași.

 

Vezi galerie foto

Vezi modul de achizitie

 


vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere tip 1
Apartament 2 camere tip 1
47.000 Euro
Apartament 2 camere tip 2
Apartament 2 camere  tip 2
47.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66