Vanzari apartamente noi in Iasi | Proiecte imobiliare de blocuri noi in Iasi

Apartamente de vanzare in proiectele de blocuri nou construite in Iasi. Vezi detalii complete despre proiectele imobiliare de locuinte noi din Iasi. Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0.

Family Apartaments

Inter Imobiliare deschide vanzarile pentru un nou proiect residential situat la 2 minute de Belvedere. Family Apartaments este un proiect deosebit cu un numar de 138 de apartamente de 1, 2 si 3 camere decomandate, locuri de parcare si spatiu de joaca pentru copii. Apartamentele se pot achizitiona si printr-un sistem de rate direct la dezvoltator.

detalii »

Nova Residence

Inter Imobiliare va propune pentru achizitie apartamente cu una si doua camere decomandate, situate in zona Nicolina-Cug, in imediata apropiere a statiilor pentru mijloace de transport in comun. Apartamentele se pot rezerva si pentru plata prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

detalii »

Felicia Apartments

Felicia Apartments este un nou proiect rezidential modern, situat in imediata apropiere a magazinului Carrefour Felicia, la 5 minute de mers pe jos de Iulius Mall, avand acces imediat la mijloacele de transport. Complex, ce doreste sa realizeze un stil de viata la standarde inalte, reusind sa îmbine cu succes designul futurist cu bunul gust.

detalii »

Central Residence

Inter Imobiliare va propune un nou proiect imobiliar cu diverse tipuri de apartamente, amplasat in zona Centrala a Iasului, intr-un imobil cu strctura de rezistenta pe cadre de beton si regim de inaltime P+4E+M . Rentabilitate maxima- acesta ar fi pseudonimul acestui proiect datorita chiriilor de minim 350 euro ( in functie de tipul apartamentului) care se pot obtine.

detalii »

Newton Apartments

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari al noului proiect Newton Apartments. Ce este NEWTON? NEWTON este un concept de locuire adaptat secolului XXI, promovat de o echipa tanara si pusa pe fapte mari. Noi credem ca in epoca Facebook, Android si Tesla e timpul sa terminam cu citirea apometrelor dusa lunar la administratie, cu usile turcesti de tabla ca unica masura de siguranta pentru locuinte, cu scarile de bloc insalubre, cu parcatul pe trotuar si cu facturile de utilitati indescifrabile pe care le platim cu resemnare. E timpul sa progresam. E timpul sa locuim inteligent.

detalii »

Central House

Inter Imobiliare este Agent Exclusive de vanzari al noului proiect rezidendential ce se construieste in zona Centrala. Central House este situat in zona Centru-in spate la Mitropolie si va avea apartamente cu 1 si 2 camere. Central House va avea un design arhitectural deosebit, specific zonei Centrale.

detalii »

Ideal Residence

Ideal Residence este cel mai nou proiect de pe piaţa imobiliară ieşeană. Complexul este format din mai multe imobile şi vă oferă apartamente cu una si doua camere. Ideal Residence este adapatat realităţilor pieţii imobiliare, venind în întâmpinarea celor care doresc să-şi achiziţioneze o locuinţă la cel mai bun pret la ora actuală în Iaşi.

detalii »

Lazar Apartments

Investeste corect si VINO in Centru, chiar langa Palas si Palatul Culturii. Vii cat mai aproape de punctele de interes ale orasului. Ce priveliste ai din balcon? PALAS-ul, Podul Rosu, Palatul, Iulius Mall si B-dul Sf. Lazar. Da, esti in centrul tuturor lucrurilor si evenimentelor care conteaza in oras, iar locatia iti va aduce doar avantaje.

detalii »

Vista Residence

Siguranta, liniste si confort intr-un nou ansamblu de locuinte private compus din apartamente de 2, 3 camere si vile insiruite cu preturi incepand de la 38000 Euro amplasat in zona Rezidentiala Popas Pacurari, zona ce a obtinut derogarea pentru infrastructura si transport in comun pentru anul 2016.

detalii »

Carol 1 Residence

Intr-un cadru deosebit fata de tot ce inseamna un ansamblu rezidential in IASI, intr-o locatie atent aleasa, inconjurata de verdeata, cu acces facil spre Centrul orasului, universitati, cele mai bune licee sau scoli, zona Copou, prelungirea cu Aleea Sadoveanu, ofera viitorilor locatari ai complexului un confort deosebit atat prin compartimentarea apartamentelor la cererea clientilor, cat si prin calitatea finisajelor. Complexul Carol 1 se deosebeste de restul proiectelor rezidentiale prin tabloul deosebit care il au locatarii direct din terasele generoase ale apartamentelor, o imagine unica asupra intregului oras, iar pentru cei ce s-au saturat de zgomotul asurzitor al traficului din zonele aglomerate, am gasit simbioza perfecta intre accesibilitate, confort, siguranta si liniste. Daca te regasesti in acest tablou, te asteptam sa faci parte din viitorii locatari ai complexului.

detalii »

Cortez Residence

Apartamente cu 1 si 2 camere situate in zona Cartier Frumoasa la 1 minut de Dedeman, cu termen de finalizare Aprilie 2016. Cortez Residence este un proiect de P+2+M cu un numar de 16 apartamente si locuri de parcare pentru fiecare apartament. La interioare vom avea finisaje de lux iar casa scarii este luminata natura.

detalii »

West City

West City este ansamblul rezidential ce promite a fi un proiect amplu, fiind compus din 7 blocuri cu 30 de apartamente decomandate, durabil si sigur, blocurile fiind construite dupa noile norme antiseismice, usor accesibil prin pozitionarea sa cu acces direct la sosea, si bineinteles cea mai buna afacere pentru cumparatori, din prisma pretului pe metru patrat.

detalii »
Vezi prezentare video

Boheme Rezidence

Inter Imobiliare este promotor si agent exclusiv de vanzari al celui mai nou ansamblu de locuinte din Iasi. Boheme Residence are un regim de inaltime P+3E si se afla pozitionat in mult dorita zona a Buciumului iar constructia este realizata pe cadre de beton si caramida Porotherm.

detalii »

Your Family Residence

Your Family Residence - un nou proiect imobiliar amplasat in zona Nicolina - CUG, in oras, la 200 ml de statia de transport de la Soseaua Nicolina, cu apartamente decomandate la preturi corecte.

detalii »

Anotimpuri Residence

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente ce se construiesc in zona Tatarasi la 3 minute de mijloacele de transport si de Magazinul Flux. Anotimpuri Residence va avea un regim de inaltime P+2E+M,cu 30 de apartamente de 2, 3 si 4 camere clasice decomandate, locuri de parcare supraterane si boxe incluse in pretul final al apartamentului.

detalii »

New Home Residence 3

Apartamente cu 2 si 3 camere in noul proiect residential New Home Residence 3 situat vis a vis de Palas Mall. Dupa incheierea cu succes a vanzarilor in proiectele New Home Residence 1 si 2 dar si a interesului crescut a clientilor pentru achizitia de apartamente langa Palas Mall in vederea inchirieri ulterioare, ne-am gandit sa construim si New Home Residence 3.

detalii »

Sun Residence

Sun Residence este un proiect imobiliar ambitios, amplasat foarte aproape de Soseaua Nicolina si Aleea Tudor Neculai. Va oferim caminul ideal, incadrat intr-un peisaj deosebit, pentru a va crea o viata relaxanta, confortabila. Un avantaj il reprezinta conexiunea rapida cu unul din cele mai importante zone din Iasi, distanta pana in Podu Ros poate fi parcursa in doar 7-8 minute cu autoturismul. Complexul va ofera o varietate de apartamente cu 1-2-3 camere la preturi mai mult decat accesibile.

detalii »

Nicolina Residence

Generozitatea spatiului, rafinamentul utilitatilor adaptate standardelor vietii moderne, pozitionarea avantajoasa ce faciliteaza accesul spre centrul orasului, toate aceste argumente te conving sa te muti la noi, intr-o atmosfera de intimitate si confort.

detalii »

Sunny Hill Residence

24 de apartamente de 2 camere cu suprafata de 47 mp amplasat intr-un proiect imobiliar la o distanta de 670 ml de sensul giratoriu de la Proges din Pacurari.La cerere va putem furniza si apartamente de 1, 3 si 4 camere prin alipirea a doua apartamente de 2 camere.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere

Pacurari Residence

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente ce se construiesc in zona Pacurari la 3 minute de mijloacele de transport, cu acces facil spre zona Copou sau Centru, aproape de institutii de invatamant sau alte puncte importante de interes. Pacurarii Residence va avea un regim de inaltime P+2E, cu 24 de apartamente de 2 camere clasice decomandate, cu locul de parcare inclus in pretul final al apartamentului.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere

Concept Residence

Concept Residence este un ansamblu rezidential modern care se construieste in Iasi zona Pacurari - Moara de Foc. Format din patru tronsoane, proiectul Concept Residence va avea o arhitectura inovatoare, cublocuri de 10 etaje. Constructia este pe cadre, iar compartimentarile sunt din caramida. In total sunt 263 de apartamente, din care unul este sigur al dumneavoastra. Trebuie doar sa-l alegeti, sa fie in conformitate cu stilul dumneavoastra de viata.

detalii »

Cartierul Visoianu

Vrem sa te simti bine, sa te bucuri de fiecare detaliu, de fiecare dimineata pe care o incepi in familie, aproape de cei dragi tie. Rafinament, linii arhitecturale desavarsite, spatii generoase de locuit, finisaje moderne tot ce ai visat acum devine realitate in Cartierul Visoianu

detalii »

Podu Ros Apartments

Imobilul este situat in vecinatatea Complexului Palas, aflat la 7 minute de mers pe jos, Kaufland si Piata Nicolina. Apartamentele se adreseaza persoanelor care vor sa locuiasca intr-o zona centrala, aproape de toate punctele de interes ale orasului, sau celor ce vor sa faca o investitie, pozitionarea excelenta a imobilului oferind o rentabilitate excelenta.

detalii »

Eco Bucium Residence

Inter Imobiliare este promotor si agent exclusiv de vanzari al celui mai nou ansamblu de locuinte din Iasi. Eco Bucium Residence reprezinta un ansamblu de blocuri cu regim de inaltime P+3E, si se afla amplasat in cea mai dezvoltata zona Rezidentiala a Iasului, respectiv zona Bucium, iar constructia este pe cadre de beton si pereti de caramida.

detalii »

Brown Luxury

Inter Imobiliare va propune spre vanzare un ansamblul residential BROWN RESIDENCE, compus din apartamente finalizate decomandate, cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete generoase, incepand de la 42 mp pana la 88 mp, intr-o locatie deosebita unde linistea este la ea acasa. Imobilul este situat aproape de mijloacele de transport, cu legaturi spre toate zonele orasului, aproape de centrul comercial CARREFOUR ERA, cu un concept deosebit si finisaje atent alese. Apartamentele se predau la cheie, cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica si obiecte sanitare.

detalii »

Oancea Residence

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari al noului proiect residential Oancea Residence ce este situat in zona Oancea la 2 minute de Iulius Mall si 1 minut de Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu . Datorita locatiei proiectul este ideal pentru potentiali clienti care doresc sa cumpere apartamente pentru investitii dar si pentru locuit.

detalii »

Apartamente noi zona Dancu

Pentru ca dorim sa oferim o gama cat mai larga de oferte si sa acoperim toata aria orasului si a imprejurimilor, am inceput constructia unui bloc nou situat in zona Dancu, ce va fi compus din apartamente cu doua camere decomandate cu preturi accesibile.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere decomandat

Rasarit de Soare

Inter Imobiliare va propune un complex imobiliar de inalta calitate a constructiei, in zona Pacurari, cu o urbanizare deosebita si respectand cele mai stricte norme in constructie. Ansamblul "Rasarit de soare" reprezinta rezultatul muncii si a experientei acumulate in cei 10 ani de experienta a constructorului si a numeroaselor proiecte finalizate, rezultate ce au dus la o mare incredere si fidelitate a clientilor si colaboratorilor.

detalii »

Bucium House

Inter Imobiliare va prezinta cel mai nou imobil construit in zona rezidentiala Bucium, construit in regim de inaltime P+3E cu strctura pe cadre de beton si pereti de caramida porotherm.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere
Vezi prezentare video

Cris Estate

Conceptul celui de-al doilea complex Cris Estate, are la baza o strategie clara, bine definita si atent conceputa. Strategia consta in crearea unui produs care sa intruneasca toate calitatile cerute de clienti si anume: spatii largi bine aerisite, amplasarea intr-o zona verde dar urbana si un pret cat mai accesibil fara a face rabat de la calitate.

detalii »

Copou Residence

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente in zona Copou - 1 minut de Parcul Copou si 3 minute de Facultatea Alexandru Ioan Cuza. Copou Residence este un proiect exclusivist ce se construieste intr-o zona cu spatiu verde, ce-ti confera o stare de relaxare permanenta.

detalii »

Cug Apartments

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari al noului proiect imobiliar Cug Apartments, situat in prelungirea cartierului Nicolina cu acces diresc la sosea. Constructia acestui bloc este desfasurata pe parter si 3 etaje cu pod, iar proiectul cuprinde apartamente cu doua si 3 camere decomandate cu suprafete de la 68mp.

detalii »

Apartamente Zorilor

Apartamentele Zorilor nu va pune la dispozitie doar un spatiu locativ, ci va propune un nou stil de viata. Situate intr-un complex de trei blocuri moderne si elegante si construite pe o suprafata de peste 3000 de metri patrati, apartamentele Zorilor ofera un spatiu complet securizat, cu acces controlat atat in incinta blocurilor, cat si pentru spatiile pietonale. Intregul complex este imprejmuit cu garduri si porti cu inchidere centralizata. Uitati de grija atunci cand lasati copii la joaca pentru ca, in cadrul complexului exista spatiu de joaca, special conceput pentru diverse categorii de varsta.

detalii »

Premier Apartments

Inter Imobiliare va propune apartamente de 1 si 3 camere cu suprafete intre 37 mp si 70 mp intr-un nou proiect imobiliar amplasat vis-a-vis de Era Shopping Park - Premier Apartments. Acest nou proiect se defineste prin accesibilitate si confort la un pret corect.La cerere va putem furniza apartamente si de 2 sau 4 camere.

detalii »

Green Residence 1

Complexul Green Residence este format din 16 apartamente dispuse pe doua tronsoane. Pe fiecare etaj gasim 2 modele de apartamente cu doua camere, cu o suprafata utila de 50 mp respectiv 56 mp. Fiecare apartament beneficiaza de o boxa si un loc de parcare! Preturi incepand de la 23.500euro. Green residence ofera un mediu sigur, curat, armonios si plin de verdeata, liniste si intimitatea pe care ti-ai dorit-o de la locuinta pe care ai visat-o. Dam viata cuvantului "ACASA"!!!

detalii »

Konak Residence

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente ce se construiesc in zona Tatarasi la 1 minut de mijloacele de transport si de Magazinul Flux. Konak Residence va avea un regim de inaltime P+3E+M,cu 50 de apartamente de 1, 2 si 3 camere clasice decomandate, locuri de parcare supraterane, garaje si boxe.

detalii »

Cug Residence

Arhitectura modernă, calitatea materialelor şi finisajelor contribuie la confortul şi imaginea viitorilor locatari. Construit conform celor mai înalte standarde, Cug Residence reprezintă alegerea ideală pentru persoanele care işi doresc un cămin confortabil cu toate facilităţile la dispoziţie.

detalii »

Metropolitan Apartments

Apartamentele se vor preda viitorilor locatari, amenajate și finisate complet cel mai târziu la începutul lunii August 2015. Calitatea lucrărilor cât și amplasarea acestui proiect vor face cu siguranță ca acesta să ofere apartamente convenabile la preț real.

detalii »

Podu Ros Residence

Cu totii ne dorim sa locuim sau sa avem un activ imobiliar in Centru sau cat mai aproape de acesta insa uneori pretul ne face sa regandim aceasta dorinta.De aceea va propunem Podu Ros Residence, un imobil amplasat la mai putin de 1,5 km de Palas si Palatul Culturii,in vecinatatea Casei Sindicatelor si a Pietei Nicolina,in cartierul Podu Ros, la un pret corect: 1100 euro/mp negociabil.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere Apartament 3 camere

Bohemia Residence

Situat intr-o locatie deosebita, in zona PACURARI, fiind o oaza de liniste, departe de aglomeratia urbana, dar in acelasi timp si foarte accesibila, aproape de mijloace de transport catre toate zonele orasului. Va oferim apartamente cu suprafete generoase, cu un confort sporit, intr-un minicartier residential format din 4 blocuri, cu un nivel de inaltime P+3, ce se intinde pe o suprafata de 10000 de metri patrati, cu posibiliatea alegerii compartimentarii dorite.

detalii »

Lazar Residence

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari al proiectului Lazar Residence situat vizavi de Palas, noul centru comercial si de business al Iasului. La doi pasi de mall, cafenele, restaurante și tot ce ai putea avea nevoie în Iași.Apartamentele se pot mari dupa preferintele clientului.

detalii »

Viva Residence

Viva Residence este unul din noile proiecte imobiliare lansate pe piata ieseana ce ofera locatarilor un spatiu interior armonios si bine compartimentat, gandit de o echipa de ingineri si arhitecti de renume, iar amplasarea complexului de 7 blocuri va da sansa de a locui intr-un mediu curat si linistit.

detalii »

Felicia Residence

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente de 2 camere, situate la 3 minute de Centru. Ansamblul Felicia Residence este format din doua imobile, unul finalizat si al doilea cu termen de finalizare in Mai 2015.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere Decomandat

City Apartments

Inter Imobiliare va propune un nou imobil finalizat amplasat intre Podul de Fier si Tatarasi - Piata Chirila. Constructia este in regim P + 2E + M, cu structura pe cadre de beton si este compusa din apartamente de 2 si 3 camere.

detalii »

View Residence

View Residence este un ansamblu de apartamente situat la intrarea in Copou, deosebite prin arhitectura si amenajarile sale si care se adreseaza celor care cauta caldura si linistea caminului departe de aglomeratia urbana a orasului.

detalii »

Apartdesign Residence

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente cu 1, 2 si 3 camere in proiectul Apartdesign Residence finalizate sau in curs de finalizare. Imobilul este situat la 1 minut de Mitropolie si este ferită de zgomotul traficului de pe bulevard. E liniște, e central și are o arhitectură care aduce un aer boem de pensiune austriacă.

detalii »

Titan Residence

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari pentru noul complex rezidential Titan Residence, ce va fi compus din 96 de unitati locative cu una sau doua camere, concepute special pentru a va bucura de confortul si intimitatea caminului mult visat.

detalii »

Iris Apartments

Amplasat in Valea Lupului - Era Shoping Park cu o inaltime de P+3E+Mansarda, un numar de 20 apartamente spatioase, inteligent compartimentate,cu o suprafata de la 34mp pana la 68 mp utili, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi corecte.Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 3 camere

Green Villa

Inter Imobiliare va propune UNICUL proiect de acest tip din Iasi - Green Villa - un nou concept de apartamente in vila, care imbina cu succes avantajele de a locui in apartament cu cele de a locui la casa cu curte proprie.

detalii »

Luxury Residence

Doriti sa locuiti intr-o zona Centrala? Daca da, noi cei de la agentia imobiliara Inter Imobiliare venim in sprijinul dumneavoastra cu un nou proiect de apartamente ce se construieste in zona Billa.

detalii »

Roua Residence 2

Apartamente ultramoderne cu 1, 2 si 3 camere decomandate, situate in zona Podu Fier la 5 minute de Centru orasului. Proiectul rezidential Roua Residence 2 este pozitionat intr-o zona linistita, cu un cadrul natural desavarsit .

detalii »

Design Apartments

Va supunem atentiei oferta noastra legata de vanzarea apartamentelor din proiectul Design Apartments,situat in zona Manta Rosie, la circa 700 metri in spatele magazinului Dedeman din bd. Poitiers, la strada recent asfaltata. Apartamentele disponibile sunt compuse din 2 camere decomandate cu o suprafata de 62 mp fiecare

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere D
Vezi prezentare video

Copou Bellevue

Inter Imobiliare va propune un nou stil de viata in exclusivistul cartier Copou Bellevue. Apartamentele din Copou Bellevue sunt special concepute pentru ca d-voastra sa profitati din plin de fiecare colt al caminului d-voastra, de privelistea frumoaselor dealuri ale Copoului si de comunitatea linistita in care stiti cine locuieste langa d-voastra.

detalii »

Oscar Residence

Inter Imobiliare va propune un nou ansamblu rezidential amplasat in zona Popas Pacurari. Oscar Residence reprezinta un ansamblu de 5 blocuri in regim P + 3E + Pod, construite cu structura pe cadre de beton si pereti de caramida, cu locuri de parcare aferente fiecarui apartament, cu loc de joaca pentru copii si spatiu de recreere pentru adulti.

detalii »

Ansamblul Rezidential CASA TA 1

CASA TA…atat de aproape de tine! O realitate doar in complexul rezidential ” CASA TA” ! Destinatie exclusiv rezidentiala incluzand apartamente cu suprafete generoase de 1-2-3 camere in 2 blocuri elegante, cu predare “LA CHEIE” si preturi incepand de la 24.900 euro !!!

detalii »
Vezi prezentare video

Comfort Residence 2

Inter Imobiliare va propune spre vanzare apartamente finalizate cu 3 camere tip duplex cu terase ,suprafete de la 79-110 mp utili si cu un regim de inaltime P+5+M, situate in zona Nicolina in apropiere de Supermarket Lidl.

detalii »

Sunny Villa

Inter Imobiliare va ofera sansa de a locui intr-unul din cele mai noi proiecte rezidentiale din Iasi, ferit de aglomeratia si poluarea urbana, dar totodata cu acces facil la soseaua Nicolina, fiind situat la doar 900 de metri de "Belvedere".

detalii »

Colina Viilor

Colina Viilor îti ofera multa intimitate, siguranta si confort, poate fi casa care iti indeplineste toate visele. Arhitectura cocheta, combina liniile moderne cu clasicul, oferindu-ti o atmosfera calda, primitoare si binevoitoare. O zona linistita departe de tumultul orasului, dar totusi aproape de zona centrala, un loc unde "iti încarci bateriile" în linistea naturii si aproape de oras.

detalii »

Rentability Residence

Inter Imobiliare va propune un nou imobil cu regim P + 5E amplasat in Tatarsi la 1 minut de Oficiul Postal si statia de transport in comun si 3 minute de Liddl.Contructia este din caramida cu structura pe cadre de beton si cuprinde apartamente de 2 camere de diferite tipuri si suprafete.

detalii »

Urban Residence

Ansamblul URBAN RESIDENCE , situat in zona CARREFOUR FELICIA , cu un regim de inaltime P+4E, cu 20 apartamente de 2 si 3 camere cu suprafete de la 61 mp pana la 79 mp utili. Asteptarea a luat sfarsit! Apartamentul visat se poate achizitiona acum si in rate direct la dezvoltator intr-o locatie deosebita. Acum ai cel mai mic pret din oras pe metru patrat util si posibilitatea de a-ti personaliza apartamentul. GRABESTE-TE ! PRIMELE APARTAMENTE AU FOST DEJA REZERVATE !!!

detalii »

Nicolina Apartments

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari al proiectului Nicolina Apartments situat la 4 minute de Palas, noul centru comercial si de business al Iasului, in prima statie din Podu Ros. Un concept de locuit deosebit, cu apartamente deosebite, cu parcare subterana si supraterana, aproape de hipermarket Kaufland, scoli si gradinite, ideal pentru locuit sau pentru investitie. Apartamentele se pot compatimenta la cererea clientilor.

detalii »

NEW HOME RESIDENCE

Fiecare apartament din proiectul NEW HOME este conceput si creat cu o deosebita atentie la detalii, intelegand cerintele clientilor si oferind viitorilor proprietari confortul de care au atata nevoie acasa.

detalii »

Tudor Residence

Tudor Apartments înseamnă 96 de apartamente elegante, bine dimensionate, într-un raport foarte bine gândit între utilitate şi confort. Imobilul format din două tronsoane de bloc aşezate în oglindă va beneficia de acces facil în bulevardul Tudor Vladimirescu, fiind însă ferit de zgomotul străzii. Zona este una eminamente rezidenţială, cu locuri de joacă pentru copii, cu şcoli şi grădiniţe în imediata apropiere.

detalii »

New Villa Residence

Inter Imobiliare va propune cel mai nou proiect imobiliar ampasat in zona Pacurari, in spate la Proges. Proiectul cuprinde 2 blocuri tip vila cu cate 6 apartamente fiecare,cu locuri de parcare proprii si curte ingradita.

detalii »

Classic Residence

Ansamblul CLASSIC RESIDENCE , situat in zona TATARASI-OANCEA , cu un regim de inaltime D+P+2E, cu 12 apartamente de 1 si 2 camere cu suprafete de la 42 mp pana la 73 mp utili.mobilul are un regim de inaltime D+P+2, cu un numar total de 12 apartamente si o parcare privata. Asteptarea a luat sfarsit! Apartamentul visat se poate achizitiona acum si in rate direct la dezvoltator intr-o locatie deosebita. Acum ai cel mai mic pret din oras pe metru patrat util si posibilitatea de a-ti personaliza apartamentul. GRABESTE-TE ! PRIMELE APARTAMENTE AU FOST DEJA REZERVATE !!!

detalii »

Bright Apartments

Imobilul a fost creat si gandit in ideea de a raspunde cerintelor din partea clientilor ce doresc apartamente generoase cu spatii aerisite si compartimentari functionale atat pentru cei ce doresc tipul clasic de apartament cu compartimentare decomandata cat si pentru cei ce apreciaza modernismul conferit de compartimentarea open space.

detalii »

Privillegio Residence

In exclusivitate pentru piata imobiliara ieseana, Inter Imobiliare va propune un nou proiect imobiliar amplasat in cea mai boema zona a Iasului, zona Bucium. Privillegio Residence ofera clientilor Inter Imobiliare o alternativa linistita la tumultoasa viata cotidiana a urbei. Panorama deosebita asupra orasului, proximitatea padurii de pini si aerul curat creaza cadrul natural deosebit in care este localizat proiectul residential.

detalii »

Street Apartments

Inter Imobiliare va propune un nou proiect imobiliar amplasat in capat Pacurari la doar 100 m de Drumul European ce cuprinde apartamente de 3 camere cu diferite suprafete.

detalii »

Alley Residence

Alley Residence va propune un ansamblu de 2 imobile de tip vila cu regim de inaltime P+3Etaje, amplasate in zona Nicolina - Cug, la aproximativ 100 ml de bulevard, cu apartamente de 2 camere cu preturi incepand de la 900 euro/mp

detalii »

Avangarde Residence

Inter Imobiliare va propune un nou proiect imobiliar, fializat, amplasat in zona Bucium la aproximativ 15 min de Centrul orasului. Avangarde Bucium Residence a fost creat pentru a raspunde cerintelor celor ce cauta spatiu verde, intimitate si liniste. Imobilul P+2 cuprinde 9 apartamente de 1 si 2 camere dispuse cate 3 apartamente/nivel.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 1 camera Apartament 2 camere

Exclusive Residence

Inter Imobiliare este promotor și agent vânzării al ansamblului rezidential Exclusive Residence situat intr-o zona de vis, liniștită, într-un spațiu unic de locuit în cea mai ravnita zona a orașului Iași. Prin pasiune am adus un plus de armonie culorilor. In acorduri line, pline de muzicalitate am ales Copoul ca fiind locul perfect pentru Exclusive Residence. Un spatiu incarcat de cultura, estetic si arta.

detalii »

Lake Apartments

Lake Apartments reprezinta un proiect imobiliar, situat in Pacurari, extrem de bine conceput, care ofera spre vanzare apartamente cu 1,2 si 3 camere intr-un imobil tip vila cu regim redus de inaltime, spatioase, finisate cu atentie si bransate la toate utilitatile. Fiecare apartament dispune de un loc parcare si o boxa, profita acum de ofertele promotionale.

detalii »

Newton Village

Inter Imobiliare promoveaza un nou proiect imobiliar cu apartamente spatioase de 2,3 si 4 camere bazate pe conceptul de Smart Apartments cu finisaje premium amplasat in zona Pacurari.

detalii »

Regal Apartments

Inter Imobiliare va propune proiectul Regal Apartments, prin care isi doreste sa ofere garantia unei locuinte functionale si moderne pentru familia dumneavoastra. Regal Apartments este situat in prelungirea cartierului Nicolina, imediat dupa statia CUG, ferit de zgomotul traficului intens de pe arterele principale, fiind format din 38 de apartamente, configurate cu 1, 2 ,sau la cerere, 3 camere si o parcare supraterana. Acum la Regal Apartments gasesti apartamentul pe care ti l-ai dorit de multa vreme. Generozitatea spatiului, rafinamentul utilitatilor adaptate standardelor vietii moderne, pozitionarea avantajoasa ce faciliteaza accesul spre centrul orasului, respectiv spre cele mai importante puncte de interes ale Iasului, toate aceste argumente te conving sa te muti la noi, intr-o atmosfera de intimitate si confort.

detalii »

Elite Residence

Agitatia orasului te oboseste si iti doresti sa locuiesti cu familia ta intr-o comunitate sigura si linistita, inconjurat de natura? Vrei o locuinta noua intr-un proiect care sa iti ofere toate facilitatile pe care le-ai avea in centrul orasului? Elite Residence este solutia problemelor tale!

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 3 camere
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.