Vanzari apartamente noi in Iasi | Proiecte imobiliare de blocuri noi in Iasi

Apartamente de vanzare in proiectele de blocuri nou construite in Iasi. Vezi detalii complete despre proiectele imobiliare de locuinte noi din Iasi. Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0.

Green Garden Residence

Ansamblu cuprinde 20 de vile tip duplex dispuse pe de o parte si de alta a unei cai private de acces comuna, sunt racordate la toate utilitatile ( apa, canal, energie electrica, gaz), loc de joaca pentru copii propriu, precum si locuri de parcare special amenajate pentru oaspeti. Intregul complex rezidential este imprejmuit cu gard, iar accesul se va face pe baza de cartela, acest lucru fiind pentru a oferii locatarilor sai intimitatea si siguranta necesara unui trai altfel.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Plan Parter Plan Etaj

Regal Apartments

Inter Imobiliare va propune proiectul Regal Apartments, prin care isi doreste sa ofere garantia unei locuinte functionale si moderne pentru familia dumneavoastra. Regal Apartments este situat in prelungirea cartierului Nicolina, imediat dupa statia CUG, ferit de zgomotul traficului intens de pe arterele principale, fiind format din 38 de apartamente, configurate cu 1, 2 ,sau la cerere, 3 camere si o parcare supraterana. Acum la Regal Apartments gasesti apartamentul pe care ti l-ai dorit de multa vreme. Generozitatea spatiului, rafinamentul utilitatilor adaptate standardelor vietii moderne, pozitionarea avantajoasa ce faciliteaza accesul spre centrul orasului, respectiv spre cele mai importante puncte de interes ale Iasului, toate aceste argumente te conving sa te muti la noi, intr-o atmosfera de intimitate si confort.

detalii »

Exclusive Residence

Inter Imobiliare este promotor și agent vânzării al ansamblului rezidential Exclusive Residence situat intr-o zona de vis, liniștită, într-un spațiu unic de locuit în cea mai ravnita zona a orașului Iași. Prin pasiune am adus un plus de armonie culorilor. In acorduri line, pline de muzicalitate am ales Copoul ca fiind locul perfect pentru Exclusive Residence. Un spatiu incarcat de cultura, estetic si arta.

detalii »
Vezi prezentare video

Minerva Residence

Inter Imobiliare va propune spre vanzare un proiect imobiliar mult asteptat in cartierul Alexandru cel Bun, cu apartamente cu 2 si 3 camere. Imobilul are un regim de inaltime D+P+7+M, cu un numar total de 45 de apartamente si o parcare privata. Asteptarea a luat sfarsit! Apartamentul visat este acum in locatia mult dorita. Eleganta, bun gust, calitate inalta si locatie deosebita, la 5 minute de centrul orasului. Pe scurt, MINERVA RESIDENCE.

detalii »

Complex Vasile Lupu

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente cu 1,2 si 3 camere in Complexul “Vasile Lupu”format din doua blocuri,avand un numar total de 150 apartamente si o parcare alaturata pe trei nivele, insumand 150 locuride parcare.

detalii »
Vezi prezentare video

Lazar Residence

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari al proiectului Lazar Residence situat vizavi de Palas, noul centru comercial si de business al Iasului. La doi pasi de mall, cafenele, restaurante și tot ce ai putea avea nevoie în Iași.Apartamentele se pot mari dupa preferintele clientului.

detalii »
Vezi prezentare video

Boheme Rezidence

Inter Imobiliare este promotor si agent exclusiv de vanzari al celui mai nou ansamblu de locuinte din Iasi. Boheme Residence are un regim de inaltime P+3E si se afla pozitionat in mult dorita zona a Buciumului iar constructia este realizata pe cadre de beton si caramida Porotherm.

detalii »
Vezi prezentare video

Penta Rezidential

Inter Imobiliare va propune spre achizitie ultimele apartamente finalizate, situate in zona Tatarasi. Va asteptam si pe dumneavoastra sa achizitionati un apartament in cadrul proiectului si sa faceti parte din aceasta mare familie.

detalii »

Felicia Residence

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente de 2 camere, situate la 3 minute de Centru. Ansamblul Felicia Residence este format din doua imobile, unul finalizat si al doilea cu termen de finalizare in Mai 2015.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere Decomandat

Konak Residence

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente ce se construiesc in zona Tatarasi la 1 minut de mijloacele de transport si de Magazinul Flux. Konak Residence va avea un regim de inaltime P+3E+M,cu 50 de apartamente de 1, 2 si 3 camere clasice decomandate, locuri de parcare supraterane, garaje si boxe.

detalii »

Eco Bucium Residence

Inter Imobiliare este promotor si agent exclusiv de vanzari al celui mai nou ansamblu de locuinte din Iasi. Eco Bucium Residence reprezinta un ansamblu de blocuri cu regim de inaltime P+3E, si se afla amplasat in cea mai dezvoltata zona Rezidentiala a Iasului, respectiv zona Bucium, iar constructia este pe cadre de beton si pereti de caramida.

detalii »

Confort Residence

Vrem sa te simti bine, sa te bucuri de fiecare detaliu, de fiecare dimineata pe care o incepi in familie, aproape de cei dragi tie. Rafinament, linii arhitecturale desavarsite, spatii generoase de locuit, finisaje moderne tot ce ai visat acum devine realitate la Confort Residence.

detalii »

West City

West City este ansamblul rezidential ce promite a fi un proiect amplu, fiind compus din 7 blocuri cu 30 de apartamente decomandate, durabil si sigur, blocurile fiind construite dupa noile norme antiseismice, usor accesibil prin pozitionarea sa cu acces direct la sosea, si bineinteles cea mai buna afacere pentru cumparatori, din prisma pretului pe metru patrat.

detalii »

Bright Apartments

Imobilul a fost creat si gandit in idea de a raspunde cerintelor din partea clientilor de apartamente generoase cu spatii aerisite si compartimentari functionale atat pentru cei ce doresc tipul clasic de apartament cu compartimentare decomandata cat si pentru cei ce apreciaza modernismul conferit de compartimentarea open space.

detalii »

Concept Residence

Concept Residence este un ansamblu rezidential modern care se construieste in Iasi zona Pacurari-Moara de Foc .Format din patru tronsoane,proiectul Concept Residence va avea o arhitectura inovatoare, cublocuri de 10 etaje. Constructia este pe cadre, iar compartimentarile sunt din caramida. In total sunt 263 de apartamente, din care unul este sigur al dumneavoastra. Trebuie doar sa-l alegeti, sa fie in conformitate cu stilul dumneavoastra de viata.

detalii »
Vezi prezentare video

Copou Bellevue

Inter Imobiliare va propune un nou stil de viata in exclusivistul cartier Copou Bellevue. Apartamentele din Copou Bellevue sunt special concepute pentru ca d-voastra sa profitati din plin de fiecare colt al caminului d-voastra, de privelistea frumoaselor dealuri ale Copoului si de comunitatea linistita in care stiti cine locuieste langa d-voastra.

detalii »

Zenith Residence

Inter Imobiliare este agent Exclusiv al proiectului Zenith Residence situat in zona Copou-Rond Agronomie, la 1 minut de Parcul Expozitiei. Proiectul va fi situat in cea mai ravnita zona a orasului Iasi, cu multa verdeata si la doi pasi de biserca Sf. Nicolae ,un loc bine definit în geografia spirituală a vechii capitale moldave.

detalii »

Bohemia Residence

Situat intr-o locatie deosebita, in zona PACURARI, fiind o oaza de liniste, departe de aglomeratia urbana, dar in acelasi timp si foarte accesibila, aproape de mijloace de transport catre toate zonele orasului. Va oferim apartamente cu suprafete generoase, cu un confort sporit, intr-un minicartier residential format din 4 blocuri, cu un nivel de inaltime P+3, ce se intinde pe o suprafata de 10000 de metri patrati, cu posibiliatea alegerii compartimentarii dorite.

detalii »

Ideal Residence

Ideal Residence este cel mai nou proiect de pe piaţa imobiliară ieşeană. Complexul este format din mai multe imobile şi vă oferă apartamente cu una si doua camere. Ideal Residence este adapatat realităţilor pieţii imobiliare, venind în întâmpinarea celor care doresc să-şi achiziţioneze o locuinţă la cel mai bun pret la ora actuală în Iaşi.

detalii »

City Panorama

Arhitectura deosebita, suprafetele generoase, finisajele de lux, privelistea deosebita, aerul curat te fac sa iubesti fiecare clipa alaturi de familie. Stim ca faci alegeri potrivite in momente cheie si ca iti proiectezi personalitatea in toate lucrurile care te inconjoara.

detalii »

Rasarit de Soare

Inter Imobiliare va propune un complex imobiliar de inalta calitate a constructiei, in zona Pacurari, cu o urbanizare deosebita si respectand cele mai stricte norme in constructie. Ansamblul "Rasarit de soare" reprezinta rezultatul muncii si a experientei acumulate in cei 10 ani de experienta a constructorului si a numeroaselor proiecte finalizate, rezultate ce au dus la o mare incredere si fidelitate a clientilor si colaboratorilor.

detalii »

View Residence

View Residence este un ansamblu de apartamente situat la intrarea in Copou, deosebite prin arhitectura si amenajarile sale si care se adreseaza celor care cauta caldura si linistea caminului departe de aglomeratia urbana a orasului.

detalii »

Twin House

Inter Imobiliare va propune un nou proiect residential amplasat in Bucium la 50 ml de strada principala. Proiectul se intinde pe o suprafata de 1.013 mp si cuprinde 16 apartamente dispuse pe 2 tronsoane. Cladirea de tip vila cu cate un apartament pe nivel are un regim de inaltime D+P+2E+M. Imobilul este construit din caramida + BCA cu structura pe cadre, compartimentarile interioare din BCA, iar la demisol sunt prevazute boxele aferente fiecarui apartament.

detalii »

Sunny Villa

Inter Imobiliare va ofera sansa de a locui intr-unul din cele mai noi proiecte rezidentiale din Iasi, ferit de aglomeratia si poluarea urbana, dar totodata cu acces facil la soseaua Nicolina, fiind situat la doar 900 de metri de "Belvedere".

detalii »

NEW HOME

Fiecare apartament din proiectul NEW HOME este conceput si creat cu o deosebita atentie la detalii, intelegand cerintele clientilor si oferind viitorilor proprietari confortul de care au atata nevoie acasa.

detalii »

Tudor Residence

Tudor Apartments înseamnă 96 de apartamente elegante, bine dimensionate, într-un raport foarte bine gândit între utilitate şi confort. Imobilul format din două tronsoane de bloc aşezate în oglindă va beneficia de acces facil în bulevardul Tudor Vladimirescu, fiind însă ferit de zgomotul străzii. Zona este una eminamente rezidenţială, cu locuri de joacă pentru copii, cu şcoli şi grădiniţe în imediata apropiere.

detalii »
Vezi prezentare video

Cris Estate

Conceptul celui de-al doilea complex Cris Estate, are la baza o strategie clara, bine definita si atent conceputa. Strategia consta in crearea unui produs care sa intruneasca toate calitatile cerute de clienti si anume: spatii largi bine aerisite, amplasarea intr-o zona verde dar urbana si un pret cat mai accesibil fara a face rabat de la calitate.

detalii »

Tatarasi Residence

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente finalizate cu 2 si 3 camere, situate in zona Tatarasi la 1 minut de Intersectia Bucsinescu. Apartamentele se pot achizitiona si prin Programul Prima Casa cu un avans minim de 5%.

detalii »
Vezi prezentare video

Comfort Residence 2

Inter Imobiliare va propune spre vanzare apartamente finalizate cu 3 camere tip duplex cu terase ,suprafete de la 79-110 mp utili si cu un regim de inaltime P+5+M, situate in zona Nicolina in apropiere de Supermarket Lidl.

detalii »

Villa Residence

Villa Residence este locul in care TRAIESTI, TE BUCURI de natura si de viata alaturi de familia ta, alaturi de cei pe care ii iubesti si carora le oferi un mediu sanatos, un mediu care favorizeaza o evolutie pozitiva.

detalii »

Brown Luxury

Inter Imobiliare va propune spre vanzare un ansamblul residential BROWN RESIDENCE, compus din apartamente finalizate decomandate, cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete generoase, incepand de la 42 mp pana la 88 mp, intr-o locatie deosebita unde linistea este la ea acasa. Imobilul este situat aproape de mijloacele de transport, cu legaturi spre toate zonele orasului, aproape de centrul comercial CARREFOUR ERA, cu un concept deosebit si finisaje atent alese. Apartamentele se predau la cheie, cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica si obiecte sanitare.

detalii »

Roua Residence

Apartament modern cu 3 camere situat in zona Podu Fier la 5 minute de Centru orasului. Proiectul este pozitionat intr-o zona linistita, desavarsita de cadrul natural, atent aleasa de catre dezvoltator.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 3 camere Tip A

Avangarde Residence

Inter Imobiliare va propune un nou proiect imobiliar, fializat, amplasat in zona Bucium la aproximativ 15 min de Centrul orasului. Avangarde Bucium Residence a fost creat pentru a raspunde cerintelor celor ce cauta spatiu verde, intimitate si liniste. Imobilul P+2 cuprinde 6 apartamente de 3 camere dispuse cate 2/nivel.

detalii »

Green Residence 1

Complexul Green Residence este format din 16 apartamente dispuse pe doua tronsoane. Pe fiecare etaj gasim 2 modele de apartamente cu doua camere, cu o suprafata utila de 50 mp respectiv 56 mp. Fiecare apartament beneficiaza de o boxa si un loc de parcare! Preturi incepand de la 23.500euro. Green residence ofera un mediu sigur, curat, armonios si plin de verdeata, liniste si intimitatea pe care ti-ai dorit-o de la locuinta pe care ai visat-o. Dam viata cuvantului "ACASA"!!!

detalii »

Panoramic Residence 2

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente cu 1 si 2 camere situate in zona Pacurari - Lukoil la 5 minute de Centru orasului. Proiect are un regim de inaltime P+4 si un numar de 48 de apartamente cu suprafete de la 34 mp pana la 55 mp utili.

detalii »

Ambience Apartments

Ambience Apartments este un concept bazat pe siguranta, calitate si incredere. Este locul pe care il poti numi ACASA, iar locul de parcare inclus, spatiul verde din jurul blocului si amenajarea locului de joaca pentru copii sustin aceasta afirmatie.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere Apartament 3 camere

Bucium Apartments

Amplasament, spatiu, compartimentare functionala, acces si pret realist sunt principalele caracteristici al acestui nou proiect imobiliar.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 1 camera Apartament 2 camere

Ansamblul Rezidential CASA TA 1

CASA TA…atat de aproape de tine! O realitate doar in complexul rezidential ” CASA TA” ! Destinatie exclusiv rezidentiala incluzand apartamente cu suprafete generoase de 1-2-3 camere in 2 blocuri elegante, cu predare “LA CHEIE” si preturi incepand de la 24.900 euro !!!

detalii »

Elite Residence

Agitatia orasului te oboseste si iti doresti sa locuiesti cu familia ta intr-o comunitate sigura si linistita, inconjurat de natura? Vrei o locuinta noua intr-un proiect care sa iti ofere toate facilitatile pe care le-ai avea in centrul orasului? Elite Residence este solutia problemelor tale!

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 3 camere

Apartamente Tatarasi

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente cu 1, 2 si 3 camere situate in zona Tatarasi la 5 minute de Centru orasului. Proiect are un regim de inaltime P+3+M, si 45 de apartamente cu suprafete de la 31 mp pana la 60 mp utili.

detalii »

Apartamente Zorilor

Apartamentele Zorilor nu va pune la dispozitie doar un spatiu locativ, ci va propune un nou stil de viata. Situate intr-un complex de trei blocuri moderne si elegante si construite pe o suprafata de peste 3000 de metri patrati, apartamentele Zorilor ofera un spatiu complet securizat, cu acces controlat atat in incinta blocurilor, cat si pentru spatiile pietonale. Intregul complex este imprejmuit cu garduri si porti cu inchidere centralizata. Uitati de grija atunci cand lasati copii la joaca pentru ca, in cadrul complexului exista spatiu de joaca, special conceput pentru diverse categorii de varsta.

detalii »

Lux Rezident

Lux Rezident este amplasat intr-o zona de interes, aproape de cele cele mai importante obiective ale orasului Iasi; 2 minut de Iulius Mall, 4 minute de Complex Palace si facultatile din Campusul Studentesc ,, Tudor Vladimirescu”. Lux Rezident este un proiect rentabil pentru investitii.

detalii »

Regal Residence

Inter Imobiliare este promotor și agent de vânzări al imobilului REGAL Residence ce cuprinde apartamente cu 1, 2 și 3 camere D, conf I, cu suprafețe de la 36 până la 90 mp utili.

detalii »

Magnolia Residence

Magnolia Residence reprezinta un proiect imobiliar, situat in Pacurari, extrem de bine conceput, care ofera spre vanzare apartamente cu 2 camere intr-un imobil tip vila cu regim redus de inaltime, spatioase, finisate cu atentie si bransate la toate utilitatile. Acum si in rate la dezvoltator.

detalii »

Classic Residence

Ansamblul CLASSIC RESIDENCE , situat in zona TATARASI-OANCEA , cu un regim de inaltime D+P+2E, cu 12 apartamente de 1 si 2 camere cu suprafete de la 42 mp pana la 73 mp utili.mobilul are un regim de inaltime D+P+2, cu un numar total de 12 apartamente si o parcare privata. Asteptarea a luat sfarsit! Apartamentul visat se poate achizitiona acum si in rate direct la dezvoltator intr-o locatie deosebita. Acum ai cel mai mic pret din oras pe metru patrat util si posibilitatea de a-ti personaliza apartamentul. GRABESTE-TE ! PRIMELE APARTAMENTE AU FOST DEJA REZERVATE !!!

detalii »

Luxury Residence

Doriti sa locuiti intr-o zona Centrala? Daca da, noi cei de la agentia imobiliara Inter Imobiliare venim in sprijinul dumneavoastra cu un nou proiect de apartamente ce se construieste in zona Billa.

detalii »

Privillegio Residence

In exclusivitate pentru piata imobiliara ieseana, Inter Imobiliare va propune un nou proiect imobiliar amplasat in cea mai boema zona a Iasului, zona Bucium. Privillegio Residence ofera clientilor Inter Imobiliare o alternativa linistita la tumultoasa viata cotidiana a urbei. Panorama deosebita asupra orasului, proximitatea padurii de pini si aerul curat creaza cadrul natural deosebit in care este localizat proiectul residential.

detalii »

Sorana Residence

Situat in zona Cug, amplasarea proiectului confera o accesibilitate deosebita fiind pozitionat chiar langa blocuri, aproape de statiile de mijloace de transport in comun, si totodata ferit de bulevard, beneficiind de liniste si spatiu verde.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere tip A
Vezi prezentare video

La Pini

”La Pini” este o bijuterie arhitectonica proiectata si optimizata structural pentru cele mai exigente cerinte, executata de profesionisti, un proiect pentru sufletul si confortul dumneavoastră. Inca de la inceput proiectul a fost conceput si dezvoltat sa ofere rezidentilor sai posibilitatea de a locui intr-un imobil special, atent construit.

detalii »

New Villa Residence

Inter Imobiliare va propune cel mai nou proiect imobiliar ampasat in zona Capat Pacurari, in spate la Proges. Proiectul cuprinde 2 blocuri tip vila cu cate 6 apartamente fiecare,cu locuri de parcare proprii si curte ingradita.

detalii »

Urban Residence

Ansamblul URBAN RESIDENCE , situat in zona CARREFOUR FELICIA , cu un regim de inaltime P+4E, cu 20 apartamente de 2 si 3 camere cu suprafete de la 61 mp pana la 79 mp utili. Asteptarea a luat sfarsit! Apartamentul visat se poate achizitiona acum si in rate direct la dezvoltator intr-o locatie deosebita. Acum ai cel mai mic pret din oras pe metru patrat util si posibilitatea de a-ti personaliza apartamentul. GRABESTE-TE ! PRIMELE APARTAMENTE AU FOST DEJA REZERVATE !!!

detalii »

Armonia Residence

Inter Imobiliare este promotor si agent exclusiv de vanzari al celui mai nou ansamblu de locuinte din Iasi situat in zona Pacurari - Era Shopping Park. Armonia Residence are un regim de inaltime P+3E cu 16 apartamente spatioase de 2 si 3 camere, locuri de parcare si spatii verzi comune, intr-o zona residentiala linistita cu blocuri si case noi, infrastuctura noua, Supermarket-uri si Magazine Bricolage.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Apartament 2 camere Apartament 3 camere

Pala Verde

Inter Imobiliare va propune spre vanzare, apartamente cu 1, 2 si 3 camere, situate in ansamblul de locuinte Pala Verde. Apartamentele sunt construite si amenajate la standarde moderne, realizand astfel un raport de pret/calitate foarte bun pe piata imobiliara din Iasi.

detalii »

APARTDESIGN RESIDENCE

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere in proiectul Apartdesign Residence, ce cuprinde de 34 apartamente si locuri de parcare supra si subterane.

detalii »

Colina Viilor

Colina Viilor îti ofera multa intimitate, siguranta si confort, poate fi casa care iti indeplineste toate visele. Arhitectura cocheta, combina liniile moderne cu clasicul, oferindu-ti o atmosfera calda, primitoare si binevoitoare. O zona linistita departe de tumultul orasului, dar totusi aproape de zona centrala, un loc unde "iti încarci bateriile" în linistea naturii si aproape de oras.

detalii »

Imobil Mihail Sturza

Pentru ca ne gandim la fiecare client in parte, pentru noi Inter Imobiliare orice client este important indiferent de bugetul disponibil. Va facem cunoscut faptul ca avem apartamente de nerefuzat cu preturi incepand de la 24.500 euro.

detalii »

In cadrul acestui proiect:

Garsoniera Tip 1 Garsoniera Tip 2

Premier Confort

Complexul rezidential Premier Confort, este destinat celor, ce vor sa traiasca intr-un mediu sigur, curat, armonios si plin de verdeata. Apartamentele Premier reprezinta o oaza de liniste, confort si stil.

detalii »

Apartamente zona Cug

Inter Imobiliare va propune spre vanzare ansamblu rezidential nou situat in zona Cug, pozitionat exact langa Soseaua Nicolina. Constructia este desfasurata pe parter, 2 etaje si etaj mansardat. Proiectul cuprinde apartamente cu 1,2 si 3 camere cu suprafate generoase, amenajate la cheie.

detalii »
Vezi prezentare video

Colina Insorita

Ansamblu rezidențial construit în Păcurari, foarte aproape de Bulevard, dar ferit de zgomotul și poluarea acestuia.Avem nevoie de Colina Insorita in care să ieși și să te întinzi pe iarbă, chiar dacă stai la bloc. În care să te bucuri zilnic că locuiești aici. Suntem foarte siguri că vom reuși să fie așa!

detalii »
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.