Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/page.php on line 48

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 143
Apartamente noi de vanzare in Iasi - West City

West City

Apartamente de vanzare zona Galata Iasi

65482 vizualizari
Descriere

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari al proiectului rezidential West City, destinat celor ce doresc sa traiasca intr-un mediu curat, aerisit, armonios si accesibil.

 

Situat in zona rezidentiala a cartierului Galata, West City este ansamblul rezidential ce promite a fi un proiect amplu, fiind compus din 7 blocuri cu 30 de apartamente decomandate, durabil si sigur, blocurile fiind construite dupa noile norme antiseismice, usor accesibil prin pozitionarea sa cu acces direct la sosea, si bineinteles cea mai buna afacere pentru cumparatori, din prisma pretului pe metru patrat.

 

Constructia blocurilor din cartierul West City respecta in totalitate cele mai exigente norme in constructii, oferindu-va conditii optime de locuit si un confort sporit, arhitectura si compartimentarile fiind concepute de specialisti cu experienta.

Blocurile sunt realizate pe structura de beton armat cu stalpi de rezistenta ranforsati cu bare de fier, planseele ce delimiteaza etajele sunt tin beton iar zidaria exterioara dar si cea din interior sunt din caramida.

Tamplaria exterioara folosita este realizata din profil Veka cu 5 camere produsa de Optimedia, iar geamul de tip termopan asigura o protectie termica si fonica sporita. Anveloparea blocurilor se va face cu termosistem de 100mm tip Baumit, decorat cu tencuiala in culori vii.

Incalzirea apartamentelor se va face individual, cu centrala termica proprie marca Ariston de 24kW, iar agentul termic va fi distribuit prin conducte din generatia noua.

Avantajul achizitionarii unui apartament aflat in curs de constructie consta in posibilitatea personalizarii interiorului dupa bunul plac, avand la alegere diverse modele de placi ceramice din import pentru baie si bucatarie, o gama vasta de parchet laminat sau stratificat pentru camere, o paleta larga de culori pentru vopselele lavabile, inclusiv obiectele sanitare pentru baie.

 

Preturile apartamentelor din cartierul West City sunt adaptate mai multor modalitati de plata, dezvoltatorul oferind solutii optime inclusiv pentru sustinerea clientilor ce doresc sa beneficieze de programul guvernamental Prima Casa.

 

Cartierul West City are ca termen de finalizare luna decembrie 2016.

 

Vezi galerie foto

Vezi stadiu proiect

Vezi modul de achizitie

 

Tipuri de apartamente disponibile:

-Apartament 1 camera

-Apartament 2 camere decomandat tip 1

-Apartament 2 camere decomandat tip 2

 -Apartament 3 camere INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

 

Birou de vanzari : Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42 - 44, parter

Cladirea de birouri EXPERT BUILDINGS CENTER, Iasi, Romania

 

Persoana de contact:

D-l Razvan MorosanuTel/Fax:  0232.22.66.66Mobil:    0728.23.66.66  razvan.morosanu@interimobiliare.ro

www.interimobiliare.ro

 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66