Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 143
Apartamente noi de vanzare in Iasi - River Towers

River Towers

Apartamente de vanzare zona Tudor Vladimirescu Iasi

84436 vizualizari
Descriere

Complexul este amplasat in cartierul Tudor Vladimirescu langa Iulius Mall. Pozitionarea complexului este excelenta datorita accesibilitatii, zona este aerisita, ferita de traficul intens al orasului si beneficiind de multe spatii verzi si parcuri in imediata apropiere. In ultimii ani aceasta zona a cunoscut o dezvoltare continua, prin constructia de centre comerciale si spatii de birouri.

Zona este una eminamente rezidentiala, cu locuri de joaca pentru copii, cu scoli si gradinite in imediata apropiere.Complexul a fost construit la cele mai inalte standarde, folosindu-se doar materiale premium, menite sa ofere un confort sporit locatarilor.

Deoarece CALITATEA FACE DIFERENTA, am demonstrat acest lucru construind in mod responsabil.

Alege locuinta care isi pastreaza valoarea in timp! Noi iti oferim apartamentul mult ravnit, amplasat exact unde ti-ai dori sa locuiesti, cu o accesibilitate facila catre cele mai importante puncte de interes ale orasului si catre mijloacele de transport in comun.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66