Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 143
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Pala Verde

Pala Verde

Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

58649 vizualizari
Descriere

Va propunem spre vanzare, apartamente cu 2 si 3 camere, situate in ansamblul de locuinte Pala Verde. Apartamentele sunt construite si amenajate la standarde moderne, realizand astfel un raport de pret/calitate foarte bun pe piata imobiliara din Iasi.

Constructia are un regim de inaltime de P+3E, si este compusa din 36 de unitati locative cu 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 40 mp pana la 65 mp. Apartamentele sunt predate noilor proprietari complet amenajate. Atat finisajele interioare cat si cele exterioare, fac din achizitionarea unui apartament in acest proiect un adevarat deal pentru cei interesati.

Complexul are locuri de parcare supraterane si subterane, in subsolul imobilelor sunt inclusiv spatii de depozitare(boxe).

Ansamblul rezidential este situat intr-o zona buna din Iasi, Cartierul Nicolina, o zona foarte usor accesibila dar in acelasi timp foarte linistita. Intreaga zona este nou construita si urbanizata in totalitate.

Vrem sa te simti bine acasa la tine. Sa te bucuri de fiecare detaliu, de fiecare dimineata pe care o incepi in familie, aproape de cei dragi tie. Acasa la tine. Unde e frumos si bine. Rafinament, linii arhitecturale desavarsite, spatii generoase de locuit, finisaje moderne tot ce ai visat acum devine realitate la Pala Verde.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66