Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/page.php on line 48

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 143
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Newton Apartments

Newton Apartments

Apartamente de vanzare zona Oancea Iasi

98277 vizualizari
Descriere

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari al proiectului situat in zona Bucsinescu - Oancea la 1 minut de Tudor Vladimirescu. La doi pasi de Iulius Mall si de Campusul Studentesc Tudor Vladimirescu, apartamentele vor fi ideale pentru investitii dar si pentru locuit. Newton Apartments va avea un regim de inaltime P+11E cu apartamente spatioase de 1, 2, 3 si 4 camere, locuri de parcare, boxe si spatii verzi comune, intr-o zona rezidentiala linistita cu blocuri si infrastuctura noua.

Toate apartamentele sunt  proiectate cu orientare cardinala adaptata climatului, cu spatii perfecte pentru relaxare si creatie.

Ce este NEWTON?

NEWTON este un concept de locuire adaptat secolului XXI, promovat de o echipa tanara si pusa pe fapte mari. Noi credem ca in epoca Facebook, Android si Tesla e timpul sa terminam cu citirea apometrelor dusa lunar la administratie, cu usile turcesti de tabla ca unica masura de siguranta pentru locuinte, cu scarile de bloc insalubre, cu parcatul pe trotuar si cu facturile de utilitati indescifrabile pe care le platim cu resemnare.

E timpul sa progresam. E timpul sa locuim inteligent.

Cum?

Conceptul NEWTON devine realitate (pentru inceput) prin reactualizarea si finalizarea unui ansamblu rezidential ambitios (6 blocuri, peste 500 de apartamente).

Ne-am propus sa infuzam acest complex de locuinte cu inteligenta in toate aspectele: de la procesul constructiv (proiectare, materiale, tehnologie, utilitati, consum de energie) la pachetul de sevicii si administrare ulterior darii in folosinta.

Da, vor fi si yale digitale si senzori diversi accesati de pe smartphone - dar ideea centrala nu e sa complicam lucrurile sau sa exageram cu tehnologia de dragul tehnologiei ci, dimpotriva, sa facem viata viitorilor locatari cat mai usoara.

Practic, util, simplu, modern, accesibil - pentru ca acum se poate.

DATE TEHNICE

Ansamblu rezidential este construit pe un teren cu o structura de calitate superioara rezultanta din studiul geo, cu sapatura, fundatii executate, radier general executat cu perna compactata, hidroizolatii la fundatie, termiozolatii pentru cota zero, cu arhitect, inginer de structura si project manager in permanenta in santier. Structura pe cadre lamelare si compartimentat cu BCA YTONG. 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Ionut Croitoru

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66