Magnolia Residence

Informatii generale

 | vanzari apartamente noi in Iasi

Acum si in rate!!! Oferta limitata la doar 1 apartament.

 

 

Inter Imobiliare va propune un nou stil de viata  in mini cartierul Magnolia Residence, situat in zona Pacurari.


Magnolia Residence este poate cel mai complet si mai inovativ proiect dezvoltat din toata seria proiectelor dezvoltate deja in zona Pacurari, ce se defineste prin stil si eleganta, atentie la detalii si compartimentare ingenioasa a spatiilor interioare.

Ansamblul imobiliar Magnolia Residence se compune din apartamente cu 2 camere, excelent compartimentate, spatioase si foarte bine gandite ca si functionalitate.

 

Intregul imobilul a fost gandit ca si un spatiu intim, in care comfortul si linistea atat de necesare oricui sunt cerinte absolute, tocmai de acea apartamentele dispun de o curte interioara amenajata excelent in care rezidentii se pot relaxa iar apartamentele au inclus in pret tva-ul de 5 %.

 

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate , indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales de dezvoltatorul proiectului este unul excelent , aflat intr-o zona care dispune de infrastructura completa.


Legaturile la reteaua de transport local sunt multiple: Rond Canta pentru autobuze si tramvaie, Rond Pacurari pentru autobuze microbuze.

Structura moderna pe cadre a imobilului, proiectata sa reziste la cutremure de 8 grade, ofera posibilitati multiple de compartimentare, peretii sunt realizati din zidarie traditionala din caramida la interioare si exterioare, plus izolatie termica.

 

Apartamentele sunt finisate atent si utilate, beneficiaza de centrala termica proprie, ferestre pvc cu geam termopan, pardoseli ceramice in bucatarii si bai, pardoseli cu parchet in camere, usi antiefractie la intrare in apartament si usi elegante la interior.

 

Vezi galeria foto
Vezi modul de achizitie
 
Vezi si Tipurile de apartamente disponibile
Apartament 2 camere Tip A
Apartament 2 camere Tip B
Apartament 2 camere Tip C
Apartament 2 camere Tip D

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

 

Birou de vanzari : Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42 - 44, parter

Cladirea de birouri EXPERT BUILDINGS CENTER, Iasi, Romania

 

Pentru detalii complete si pentru vizionarea ansamblului contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

D-l Alin Miron
Tel/Fax:  0232.22.66.66
Mobil:    0730.25.66.66   
alin.miron@interimobiliare.ro

www.interimobiliare.roMesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 118387
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.