Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Baza 3
BILLA
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
P-ta Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Poitiers
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Breazu
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar
Valea Lupului

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Green Villa Residence - Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Green Villa Residence

Calitatea și confortul nu reprezintă un lux ci o necesitate. Noi construim, voi le dați viață - e o situație de win-win în raportul dintre dezvoltator și client atât timp cât fiecare își face responsabil partea din "deal", adică primul oferă calitate în produsul finit iar celălalt cumpără la prețul corect.

 

Pornind de la această idee de bază a luat naștere conceptul de Green Villa, adică apartamente în clădiri cu un grad mic de înălțime, bine structurate și construite responsabil, după toate normativele legale impuse de Inspectoratul de Construcții. Nu este doar un mod de exprimare deoarece putem fi verificați, proiectul Green Villa a ajuns la "pasul 2", primele 4 imobile fiind deja predate și locuite de oameni multumiți care pot oferi oricând un feedback despre ce le-am oferit.


Un imobil de tip vilă este compus din 10 apartamente, câte două unități pe fiecare etaj. Fiecare apartament de vânzare beneficiază de 2 balcoane, iar branșamentele la toate utilitățile sunt individuale pe fiecare unitate locativă cu contorii pe casa scării.


Apartamentele în vilă se adresează acelor clienți care își doresc un spațiu de locuit generos și luminos având dublă vedere, intimitatea dată de numărul redus de vecini, precum și posibilitatea de a se bucura de un spațiu deschis și aerisit, găsibil doar într-o zonă rezidențială.


Locuințele beneficiază de spații generoase, terasă/balcon, curte amenajată, precum și finisaje și dotări de cea mai bună caliate.


Blocurile tip vilă sunt situate în zona Popas Păcurari, la ieșirea din municipiul Iași, în apropierea Complexului Era Shopping Park, în zona de vile, la doar 500m de Șoseaua Păcurari.


Aici ești departe de stresul, poluarea și zgomotul mediului urban și totuși conectat la viața orașului.

 

Vezi galerie foto

Vezi modul de achizitie

 


Apartament 3 camere
Suprafata utila 64,4 mp , Balcon 6 mp
Pret Promotional la cash 50.000 Euro TVA 5% Inclus

Oferte ale acestui proiect:

Apartament 3 camere


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 12270
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.