Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/page.php on line 48

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 143
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Green View Residence

Green View Residence

Apartamente de vanzare zona Miroslava Iasi

16542 vizualizari
Descriere

Un nou concept pentru locuinte: DeLuxe Apartments & SPA

Arhitectura moderna, calitatea materialelor si finisajelor contribuie la confortul si imaginea viitorilor locatari. Construit conform celor mai inalte standarde si situat in zona cu cea mai inalta calitate a aerului din imprejurimile Iasului, complexul rezidential Green View Residence reprezinta alegerea ideala pentru persoanele care isi doresc fie un camin confortabil, fie o investitie sigura pentru viitor, cu cele mai moderne facilitati.

Amplasat in zona Miroslava si cu toate facilitatile urbanistice la dispozitie, ansamblul rezidential Green View Residence este format din trei cladiri rezidentiale cu apartamente de vanzare si doua cu destinatii comerciale multiple (restaurant "a la carte", crama si Centru SPA). Blocurile cu apartamente de vanzare totalizeaza 155 de unitati locative cu 2 si 3 camere cu suprafete intre 46 si 91mp, dispuse pe un regim de inaltime redus (P + 2Et + M), configurate atent pentru a oferi un confort sporit si o compartimentare cat mai avantajoasa viitorilor locatari.

Intreg ansamblul rezidential este construit respectand cele mai inalte standarde de calitate si conform noilor coduri de proiectare. Structura de rezistenta este alcatuita din cadre de beton armat cu fundatii hidroizolate, iar zidaria este realizata din caramida, atat la exterior cat si la interior.

Fiecare apartament se preda dotat si amenajat la cheie cu finisaje de clasa superioara, cu placi ceramice/piatra naturala in bucatarii si bai, parchet in camere, usi interioare din lemn masiv, obiecte sanitare in baie, tamplarie pvc cu geam termopan, iar agentul termic este produs de centrala termica proprie prin condensare cu radiatoare din aluminiu.

Fiecare locatar din complex va beneficia de diversele facilitati oferite de dezvoltator pentru centrul SPA si piscina din incinta, iar restaurantul va oferi printre altele si posibilitatea de a organiza petreceri private si servicii de catering si livrari la domiciliu.

Pentru a va schimba complet stilul de viata in bine este necesar doar sa va alegeti apartamentul preferat din lista de mai jos, iar in momentul de fata vanzarile au inceput de la pretul de 750 euro/mp pentru plata cash si 850 euro/mp pentru achizitia prin credit sau rate la dezvoltator pe o perioada de maxim 10 ani cu un avans de minim 40%.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66