Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/page.php on line 48

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 143
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Green Garden Residence

Green Garden Residence

Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

136085 vizualizari
Descriere

Avem disponibile apartamente finalizate si intabulate la cheie

Green Garden Residence reprezinta un amplu complex imobiliar, construit la cel mai inalt nivel de calitate. Ansamblul este situat in Iasi, Aleea Strugurilor, cartier Nicolina, avand in prezent 2 cai de acces spre oras. Intreg complexul rezidential cuprinde 16 blocuri P+2E cu cate 2 apartamente de vanzare pe etaj, cai de acces private, comune, complet finisate si urbanizate. De asemenea intreg ansamblul detine racorduri la toate utilitatile publice ( apa, canalizare, gaz, electricitate, internet, cablu TV, telefonie).

Locuitorii ansamblului vor beneficia de un loc de joaca pentru copii, amenajat complet si de o parcare special destinata oaspetilor lor.

Intregul complex, Green Garden Residence este imprejmuit cu gard, iar accesul in interior va fi pe baza de cartela si videointerfon, acest lucru pentru a oferi noilor locatari, intimitatea si siguranta necesara.

Apartamentele noi de vanzare, se caracterizeaza prin suprafete ergonomice, dar eficiente si aerisite. Ele sunt proiectate ca si apartamente de tip decomandat, cu spatii bine definite, compartimentate atent si cu multa lumina naturala.

Fiecare nou apartament se preda viitorilor proprietari amenajat complet atat la interior ( existand si posibilitatea personalizarii proprii) cat si la exterior, unde se amenajeaza inclusiv, parcarea, spatiile verzi, aleile, gardurile, terasele, strazile si locul de joaca pentru copii.

Constructia intregului complex rezidential a fost gandita in asa fel incat proprietarii care se vor muta nu vor fi deranjati in nici un fel de lucrarile din restul complexului. Fiecare bloc de locuinte va fi complet separat si izolat de restul lucrarilor.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Ciprian Iovu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66