Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Baza 3
BILLA
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
P-ta Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Poitiers
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Breazu
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar
Valea Lupului

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Green Garden Residence - Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Green Garden Residence

Avem disponibile apartamente finalizate si intabulate la cheie
 
Green Garden Residence reprezintă un amplu complex imobiliar, construit la cel mai înalt nivel de calitate. Ansamblul este situat în Iași, Aleea Strugurilor, cartier Nicolina, având în prezent 2 căi de acces spre oraș. Întreg complexul rezidențial cuprinde 16 blocuri P+2E cu câte 2 apartamente de vânzare pe etaj, căi de acces private, comune, complet finisate și urbanizate. De asemenea întreg ansamblul deține racorduri la toate utilitățile publice ( apă, canalizare, gaz, electricitate, internet, cablu TV, telefonie).

Locuitorii ansamblului vor beneficia de un loc de joacă pentru copii, amenajat complet și de o parcare special destinată oaspeților lor.

Întregul complex, Green Garden Residence este împrejmuit cu gard, iar accesul în interior va fi pe bază de cartelă și videointerfon, acest lucru pentru a oferi noilor locatari, intimitatea și siguranța necesară.

Apartamentele noi de vânzare, se caracterizează prin suprafețe ergonomice, dar eficiente și aerisite. Ele sunt proiectate ca și apartamente de tip decomandat, cu spații bine definite, compartimentate atent și cu multă lumină naturală.

Fiecare nou apartament se predă viitorilor proprietari amenajat complet atât la interior ( existând și posibilitatea personalizării proprii) cât și la exterior, unde se amenajează inclusiv, parcarea, spațiile verzi, aleile, gardurile, terasele, străzile și locul de joacă pentru copii.

Construcția întregului complex rezidențial a fost gândită în așa fel încât proprietarii care se vor muta nu vor fi deranjați în nici un fel de lucrările din restul complexului. Fiecare bloc de locuințe va fi complet separat și izolat de restul lucrărilor.
 
 


Apartament 2 camere
Suprafata utila 48mp , Balcon 10mp
42.000euro T.V.A. 5% Inclus. Pret promotional pentru plata Cash.
Apartament 3 camere
Suprafata utila 58mp , Balcon 12mp
53.000euro T.V.A. 5% Inclus. Pret Promotional pentru plata cash.

Oferte ale acestui proiect:

Apartament 2 camere Apartament 3 camere


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 113319
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.