Dream Village

Informatii generale

 | vanzari apartamente noi in Iasi

Ce înseamnă Dream Village?

 Ansamblu Rezidenţial Dream Village cuprinde un complex de 14 blocuri  de P+11E, cu 2 lifturi, ce se dezvoltă pe o suprafaţă de 25.891 mp şi este situat în zona Păcurari la 1 minut de mijloacele de transport şi Supermarketul  Kaufland.

 De ce Dream Village ?

 Dream Village va dispune de o parcare generoasă, 2 locuri de joacă pentru copiii, un sediu de bancă şi un supermarket, toate aceste facilități pentru locuitori acestui ansamblu rezidenţial.

 Cum se construieşte ?

 Blocurile sunt construite pe structura de diafragme celulare din beton armat, având grosimea pereţilor interiori şi exteriori de 20-25 cm, îndeplinind cele mai înalte standarde de  protecţie antiseismică. 

 Cum va arată apartamentul dumneavoastră?

 Dream Village este opţiunea celor ce iubesc spaţiile largi dar bine dimensionate atât livingul  cât şi dormitoarele sunt astfel amplasate pentru a crea un mix odihnitor de lumină şi umbră.

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

Pentru detalii complete si pentru vizionarea ansamblului contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

D-l Florea Valerian
Tel/Fax:  0232.22.66.66
Mobil:    0731.22.66.66       
valerian.florea@interimobiliare.Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 129796
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.