Apartamente Tatarasi

Informatii generale

 | vanzari apartamente noi in Iasi

PREZENTARE

 

Inter Imobiliare va propune spre achizitie apartamente cu 1, 2 si 3 camere situate in zona Tatarasi  la 5 minute de Centru orasului  cu un

regim de inaltime  P+3+M, si cu un  numar de 45 apartamente cu suprafete de la 31 mp pana la 60 mp utili.

Proiectul este situat intr-o zona rezidentiala linistita cu blocuri si case noi, infrastuctura noua, Piata, Supermarket si Gradinita.
Toate apartamentele sunt proiectate cu orientare cardinala adaptata climatului, cu spatii perfecte pentru relaxare si creatie. 

 DATE TEHNICE

 

Blocul este construit pe sistem mixt de cadre (45 x 45) si diafragme de beton armat-la fel ca si planseele din acelasi material.Compartimentarea blocului s-a realizat din caramida marca Brickstone iar TERMOIZOLAREA s-a realizat folosindu-se un termosistem de 150mm. In plus tencuiala exterioara decorativa are proprietati hidrofuge- pentru a reasigura rezistenta in timp.

 

FINISAJE INTERIOARE SI DOTARI

 

  Izolare fonica dintre apartamente este conform standardelor europene; gresie, faianta in baie hol si bucatarie; centrala termica  si traseu pe fiecare calorifer in parte; obiecte sanitare de calitate superioara; ferestre Rehau 6 camere, executate pe linie tehnologica automatizata; pereti interiori din caramida Brikston de 25 cm; iluminat pe casa scarii cu senzorii de prezenta; instalatie electrica cupru brut cu siguranta diferentiale conform standardelor europene; 

Garantie 24 luni de la predarea apartamentului.

 
 
Vezi si tipurile de apartamente disponibile

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

 

Birou de vanzari : Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42 - 44, parter

Cladirea de birouri EXPERT BUILDINGS CENTER, Iasi, Romania

 

Pentru detalii complete si pentru vizionarea ansamblului contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

D-l Florin Filip
Tel/Fax:  0232.22.66.66
Mobil:    0728.24.66.66   
florin.filip@interimobiliare.ro

www.interimobiliare.roMesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 21728
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.