Apartamente Tatarasi

Informatii generale

 | vanzari apartamente noi in Iasi

Inter Imobiliare va propune sa achizitionati cele mai ieftine apartamente cu 1 si 2 camere situate in zona Tatarasi cu suprafete de la 34 pana la 55 mp .Apartamentele sunt situate in zona Tatarasi - Ion Creangă constructie 2010 și cuprinde  un complex de 2 blocuri  tip vilă  P+3E si cu 21 locuri de parcare.

 CUM SE CONSTRUIESTE

 Blocurile sunt construite din stălpi și grinzi din beton armat cu cărămidă porotherm, acoperite cu învelitoare tip lindab iar la exterior izolație cu termosistem de 10 cm.

 

DOTARILE APARTAMENTELOR

 Apartamentele vor fi predate la stadiul de semifinisaj dar cu  tamplarie exterioară termoizolantă din P.V.C montate , ușă antiefracție la intrare, pregatire instalatie pentru centrală termică proprie, curent electric si instalatii.

 Daca se doreste finisarea apartamentelor se pot executa dar contra cost.

  

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.  

 Pentru detalii complete si pentru vizionarea ansamblului contactati consilierul nostru imobiliar.

 Consilier vanzari:

 D-l Florin Filip

 

 Tel/Fax:  0232.22.66.66
Mobil:    0728.24.66.66       
rezidentiale@interimobiliare.roMesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 37560
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.